treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Klubi I Futbollit Patos (0909) All All 12,200,399.00 159 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Klubi I Futbollit Patos (0909) FRIENDS TRAVEL AGENCY Fier 60,000 2014-12-17 2014-12-18 17521120052014 Karburant dhe vaj K Shumesportesh 2112005 vaj
  Klubi I Futbollit Patos (0909) FEDERATA SHQIPTARE E FUTBOLLIT Fier 30,000 2014-12-17 2014-12-18 16121120052014 Sherbime te tjera K Shumesportesh 2112005 kuote pjesemarrje
  Klubi I Futbollit Patos (0909) ALBA-MOTOR-COMPANY Fier 9,960 2014-12-17 2014-12-18 17421120052014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale K Shumesportesh 2112005 materiale
  Klubi I Futbollit Patos (0909) ALTIN BALLA / FIER Fier 240,000 2014-12-17 2014-12-18 17321120052014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat K Shumesportesh 2112005 akomodim sportisteve
  Klubi I Futbollit Patos (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 96,000 2014-12-16 2014-12-17 16921120052014 Udhetim i brendshem K/Sportit Patos 2112005 djeta
  Klubi I Futbollit Patos (0909) ELVIRA GOGA Fier 165,600 2014-12-16 2014-12-17 16321120052014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale K Shumesportesh 2112005 likujdim fature
  Klubi I Futbollit Patos (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 12,240 2014-12-16 2014-12-17 17121120052014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat K/Sportit Patos 2112005 trajtim ushqimor Nentor 2014
  Klubi I Futbollit Patos (0909) HEKURAN VELIAJ Fier 65,000 2014-12-16 2014-12-17 17021120052014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale K Shumesportesh 2112005 likujdim fature
  Klubi I Futbollit Patos (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 53,900 2014-12-16 2014-12-17 17221120052014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat K/Sportit Patos 2112005 tatim per trajtim ushqimor Nentor 2014
  Klubi I Futbollit Patos (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 30,240 2014-12-15 2014-12-16 16621120052014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat K/Sportit Patos 2112005 trajtim ushqimor Nentor 2014
  Klubi I Futbollit Patos (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 442,620 2014-12-15 2014-12-16 16521120052014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat K/Sportit Patos 2112005 trajtim ushqimor Nentor 2014
  Klubi I Futbollit Patos (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 9,088 2014-12-15 2014-12-16 16821120052014 Elektricitet 2112005 K/Sportit Patos klienti FI1C150020107864 fat. 617929213 Nentor 2014
  Klubi I Futbollit Patos (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 176,332 2014-12-15 2014-12-16 16421120052014 Elektricitet 2112005 K/Sportit Patos klienti FI1C150020107864 fat. 133898606 Dhjetor 2012
  Klubi I Futbollit Patos (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 553 2014-12-15 2014-12-16 16721120052014 Elektricitet 2112005 K/Sportit Patos klienti FI1C150021139162 fat. 618438563 Nentor 2014
  Klubi I Futbollit Patos (0909) KLARITA DEMAJ Fier 3,500 2014-12-15 2014-12-15 16021120052014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit K/Sportit Patos 2112005 mirembajtje mjeti
  Klubi I Futbollit Patos (0909) B O L V - O I L SHA Fier 18,746 2014-12-15 2014-12-15 16221120052014 Karburant dhe vaj K/Sportit Patos 2112005 karburant
  Klubi I Futbollit Patos (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 72,000 2014-12-10 2014-12-10 15721120052014 Udhetim i brendshem K/Sportit Patos 2112005 djeta
  Klubi I Futbollit Patos (0909) ARBEN NEBIU(L02518406I) Fier 9,800 2014-12-09 2014-12-09 15521120052014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale K/Sportit Patos 2112005 materiale
  Klubi I Futbollit Patos (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 30,000 2014-12-09 2014-12-09 15621120052014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat K/Sportit Patos 2112005 trajtim ushqimor
  Klubi I Futbollit Patos (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 211,036 2014-12-03 2014-12-04 15321120052014 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta K/Sportit Patos 2112005 paga Nentor 2014