treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Mini Bashkia 9 (3535) All All 206,230,808.00 177 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Mini Bashkia 9 (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 51,215 2014-12-30 2014-12-31 186121011432014 Shpenzime gjyqesore Min Bashkia 9 Tatim te ardh Irma Selenica vendim gjyqesor bordero 2014
  Mini Bashkia 9 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 1,242,840 2014-12-30 2014-12-31 18521011432014 Ndihme ekonomike Min Bashkia 9 Ndihma ekonomike dhjetor 2014 shkr.min. mirq.vendimi nr.12 dt.26.12.2014
  Mini Bashkia 9 (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 11,748 2014-12-30 2014-12-31 187121011432014 Posta dhe sherbimi korrier Min Bashkia 9 Posta dhjetor 2014 fat.5282 dt.26.12.2014
  Mini Bashkia 9 (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 3,098,454 2014-12-29 2014-12-30 179121011432014 Elektricitet 2101143 Min Bashk nr 9 Lik energji shkolla Hasan Vogli kont.2995 fat.permbledhese dt.29.12.2014
  Mini Bashkia 9 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 823,500 2014-12-29 2014-12-30 18321011432014 Ndihme ekonomike Min Bashkia 9 ndihma ekonomike dhjetor 2014 shperblim vkm864 dt.17.12.2014
  Mini Bashkia 9 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 581,352 2014-12-29 2014-12-30 18421011432014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Min Bashkia 9 Zbatim vendim gjyqesor per Irma Luarasi , urdher lik.37 dt.29.12.2014 vendim gjykate 1419 dt.15.02.14 vend. gjyk. adm nr.6887 dt.22.12.14 bordero dhjetor 2014 kerk.2268 prot.24.12.2014
  Mini Bashkia 9 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 1,575,000 2014-12-29 2014-12-30 18221011432014 Pagese paaftesie Min Bashkia 9 Paaftesia dhjetor shperblim 2014 vkm nr 861 dt.17.12.2014
  Mini Bashkia 9 (3535) PUBLICITA Tirane 20,280 2014-12-29 2014-12-30 18121011432014 Sherbime te tjera Min Bashkia 9 Kartolina dhe zarfa , up.14 dt.10.12.14 ft. of. pv. fit.app dt.15.12.2014 fh. nr.27 dt.24.12.2014 fat.161 dt.24.12.2014 seria 1377516
  Mini Bashkia 9 (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 3,169,948 2014-12-26 2014-12-26 18021011432014 Elektricitet 2101143 Min Bashk nr 9 Lik energji kamate 2014 kontr 10371,44100,157687,45803,7239,45804,242466,15812,110185,192647,2995,53409,10368 permbledhese 26.12.2014
  Mini Bashkia 9 (3535) EAGLE MOBILE Tirane 12,404 2014-12-19 2014-12-22 16621011432014 Sherbime telefonike Min Bashk nr 9 Lik telefon pagese detyrimi punonjesish nentor 2014 bordero
  Mini Bashkia 9 (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 788,037 2014-12-19 2014-12-22 17321011432014 Elektricitet 2101143 Min Bashk nr 9 Lik energji Nentor 2014 kontr 10371,44100,157687,45803,7239,45804,242466,15812,110185,192647,2995,53409,1036810371,44100,157687,45802,10368,53409
  Mini Bashkia 9 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 11,956,830 2014-12-19 2014-12-22 17721011432014 Pagese paaftesie Min Bashkia 9 Paaftesia dhe invalidet dhjetor 2014 vkb. nr.30 dt.11.12.2014 konf. pref.5843/1 dt.17.11.2014
  Mini Bashkia 9 (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 34,075 2014-12-19 2014-12-22 17521011432014 Sherbime telefonike Min Bashk nr 9 Lik telefon kontr 3640 dt 30.10.2008,232 dt 21.08.2010,212 dt 04.03.2007 fatura nentor 2014
  Mini Bashkia 9 (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 272,460 2014-12-19 2014-12-22 17421011432014 Uje Min Bashk nr 9 Lik uje Nentor 2014 kontr 159008,010,54,62,359513,159063,106,107,108,109,359475
  Mini Bashkia 9 (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 34,878 2014-12-19 2014-12-22 173121011432014 Elektricitet 2101143 Min Bashk nr 9 Lik energjishtator 2014 tregu mine peza sipas permbledhese bashkengjitur kontrata nr.15812
  Mini Bashkia 9 (3535) FBD Tirane 11,760 2014-12-19 2014-12-22 17221011432014 Sherbime telefonike Min Bashk nr 9 Lik sherbim interneti kont ne vazhdim nr.724 dt.08.05.2014 fat.2573 dt.15.12.2014 seria 18059083
  Mini Bashkia 9 (3535) IGLI GUGASHI Tirane 4,570 2014-12-12 2014-12-12 16721011432014 Shpenzime gjyqesore Min Bashkia 9 zbatim vendim gjyqesor i pjesshem Dese Jakoja urdher.36 dt.10.12.2014 vendim gjykate 25.01.2012 vendim gjyk apelit 1687 dt.27.06.12 shkresa permb.295/12 dt.01.08.12 akt. marveshje 1594 dt.12.09.2014 bordero
  Mini Bashkia 9 (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 37,252 2014-12-12 2014-12-12 16921011432014 Shpenzime per honorare Min Bashkia 9 Tatim keshilltare nentor 2014 bordero nentor 2014
  Mini Bashkia 9 (3535) BANKA CREDINS Tirane 330,764 2014-12-12 2014-12-12 16821011432014 Shpenzime per honorare Min Bashkia 9 Keshilltare nentor 2014 dhe nd. administrator nentor 2014 bordero nentor 2014
  Mini Bashkia 9 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 1,269,200 2014-12-12 2014-12-12 16521011432014 Ndihme ekonomike Min Bashkia 9 Ndihme ekonomike nentor 2014 shk. Min. Mireq. Soc. dhe Rinise vendimi nr.11 dt.01.12.2014