treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Drejtoria E Konvikteve (3535) All All 82,215,543.00 256 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Drejtoria E Konvikteve (3535) DOMINUS Tirane 100,000 2014-12-27 2014-12-29 28821011132014 Shpenzime gjyqesore Drejt Konvikt lik vendim gjqyi halil shahinaj urdher 723 dt 18.12.14 shkresa 137/21 dt 01.10.14
  Drejtoria E Konvikteve (3535) K A D R A Tirane 168,560 2014-12-27 2014-12-29 27321011132014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Drejt Konvikt buke masive fat 09451139 dt 16.12.2014 fh 13 dt 16.12.2014 kont 202 dt 14.04.14
  Drejtoria E Konvikteve (3535) STRATI BAILIFF'S SERVICE Tirane 100,000 2014-12-27 2014-12-29 29021011132014 Shpenzime gjyqesore Drejt Konvikt lik vendim gjqyi altina brokaj urdher 725 dt 18.12.14 shkres 2466 dt 12.09.13
  Drejtoria E Konvikteve (3535) ERMIR GODAJ Tirane 49,660 2014-12-27 2014-12-29 28921011132014 Shpenzime gjyqesore Drejt Konvikt lik vendim gjqyi gramoz grosha urdher 724 dt 18.12.2014 fat 16992888 dt 01.12.14 shkresa 2812 dt 22.07.13
  Drejtoria E Konvikteve (3535) PRESTIGE BAILIFF SERVICES Tirane 100,000 2014-12-27 2014-12-29 28721011132014 Shpenzime gjyqesore Drejt Konvikt lik vendim gjqyi lumturi halilaj urdher 595 dt 22.10.14 shkresa 2965 dt 22.10.14
  Drejtoria E Konvikteve (3535) PRESTIGE BAILIFF SERVICES Tirane 17,748 2014-12-27 2014-12-29 29221011132014 Shpenzime gjyqesore Drejt Konvikt lik vendim gjqyi lumturi halilaj urdher 595 dt 22.10.14 shkresa 2965 dt 22.10.14
  Drejtoria E Konvikteve (3535) BAILIFF SERVICES ALBANIA Tirane 229,946 2014-12-27 2014-12-29 27921011132014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Drejt Konvikt vendim gjyqi besnik sula urdher 715 dt 16.12.2014 shkresa 3213 dt 24.09.14
  Drejtoria E Konvikteve (3535) BANKA CREDINS Tirane 67,410 2014-12-23 2014-12-23 28421011132014 Sherbime te tjera Drejt Konvikt Lik pag.juristi kontr 623 dt 24.12.2013 urdh 710 dt 15.12.2014
  Drejtoria E Konvikteve (3535) AMOS OIL Tirane 268,000 2014-12-22 2014-12-23 27121011132014 Karburant dhe vaj Drejt Konvikt lik gaz kont 404 dt 12.08.14 fat 11630492 dt 13.12.2014 fh 11 dt 13.12.2014
  Drejtoria E Konvikteve (3535) ANASTAS KOTE Tirane 700,150 2014-12-22 2014-12-23 28221011132014 Shpenzime gjyqesore Drejt Konvikt lik vendim gjyqi suzana kovaci urdher 712 dt 15.12.14 fat 15790051 dt 04.12.2014
  Drejtoria E Konvikteve (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 229,740 2014-12-22 2014-12-23 27721011132014 Uje Drejt Konvikt lik uje nentor shkresa 19068/12 dt 04.12.2014
  Drejtoria E Konvikteve (3535) DOGEL Tirane 160,304 2014-12-23 2014-12-23 27521011132014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Drejt Konvikt Lik ushqime kontr vazhd 182 dt 31.03.2014 fat 07687750 fh 34 dt 15.12.2014
  Drejtoria E Konvikteve (3535) K A D R A Tirane 48,803 2014-12-23 2014-12-23 29121011132014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Drejt Konvikt Lik buke masive kontr vazhd 202 dt 14.04.2014 fat 09451140 fh 14
  Drejtoria E Konvikteve (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 10,874 2014-12-22 2014-12-23 27221011132014 Sherbime telefonike Drejt Konvikt lik telefon fat 718922294 dt 30.11.14
  Drejtoria E Konvikteve (3535) DOGEL Tirane 24,024 2014-12-22 2014-12-23 27421011132014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Drejt Konvikt lik fruta perime fat 07687750 dt 15.12.14 fh 34 dt 15.12.014 kont ne vazhd 182 dt 31.03.14
  Drejtoria E Konvikteve (3535) PRAXIS Tirane 215,974 2014-12-22 2014-12-23 28321011132014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Drejt Konvikt lik vendim gjyqi skredian bega urdher 714 dt 15.12.14 fat 16283269 dt 11.12.2014
  Drejtoria E Konvikteve (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 5,590 2014-12-23 2014-12-23 28521011132014 Sherbime te tjera Drejt Konvikt Lik tatim pag.juristi kontr 623 dt 24.12.2013 urdh 710 dt 15.12.2014
  Drejtoria E Konvikteve (3535) M.C.CATERING Tirane 762,330 2014-12-22 2014-12-23 27821011132014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Drejt Konvikt lik vendim gjyqi fat 18230622 dt 15.12.14 fh 35 dt 25.12.14 kont 181 dt 31.03.14
  Drejtoria E Konvikteve (3535) ANASTAS KOTE Tirane 569,011 2014-12-22 2014-12-23 28121011132014 Shpenzime gjyqesore Drejt Konvikt lik vendim gjyqi bashkim cenalla, urdher 711 dt 15.12.14 fat 15790028 dt 18.09.14
  Drejtoria E Konvikteve (3535) XHAFER SADIKU Tirane 475,497 2014-12-22 2014-12-23 28021011132014 Shpenzime gjyqesore Drejt Konvikt lik vendim gjyqi peshqeshe bekteshi urdher 713 dt 15.12.2014