treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Klubi Sportiv Tirana (3535) All All 53,569,787.00 94 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Klubi Sportiv Tirana (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 2,687,500 2014-12-23 2014-12-24 11821010172014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat KLUB SPORTIV TIRANA TRAJTIM USHQIMOR VENDIM 11 DT 17.07.09
  Klubi Sportiv Tirana (3535) BLERINA KAPEDANI Tirane 460,800 2014-12-22 2014-12-23 11721010172014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale Klubi sportiv Tirana,lik uniforma up 7 dt 10.12.14 ftese oferte 214/1 dt 10.12.14 vlers perf 04.12.14 fat 206 dt 17.12.14 fh 8 dt 17.12.14
  Klubi Sportiv Tirana (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 3,342 2014-12-17 2014-12-19 2621010172014 Sherbime telefonike Klubi Sportiv Tirana,lik telefon nr klienti 310001698870, FAT 30.11.14
  Klubi Sportiv Tirana (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 2,687,500 2014-12-18 2014-12-19 11421010172014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Klubi sportiv Tirana,lik TRAJTIM USHQIMOR DHJETOR 2014 VENDIM 11 DT 17.07.09
  Klubi Sportiv Tirana (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 14,581 2014-12-17 2014-12-18 11321010172014 Uje 2101017 Klubi Sportiv Tirana,lik UJE FAT 159854 DT 23.10.14
  Klubi Sportiv Tirana (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 340 2014-12-17 2014-12-18 11421010172014 Elektricitet 2101017 Klubi Sportiv Tirana,likENERGJI FAT 11.11.14 SR 618653644
  Klubi Sportiv Tirana (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 10,560 2014-12-10 2014-12-15 11021010172014 Uje KLUB SPORTIV TIRANA UJE FAT 1411-159854-1-1 DT 24.11.14
  Klubi Sportiv Tirana (3535) BANKA CREDINS Tirane 10,800 2014-12-09 2014-12-10 10521010172014 Shpenzime per honorare Klubi sportiv Tirana,lik ORE TRAJNERESH DHJETOR 2014
  Klubi Sportiv Tirana (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 520 2014-12-10 2014-12-10 10921010172014 Elektricitet 2101017 KLUB SPORTIV TIRANA ENERGJI FAT 618653644 DT 21.11.14 KONT H053371
  Klubi Sportiv Tirana (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 2,687,500 2014-12-09 2014-12-10 10321010172014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Klubi sportiv Tirana,lik ORE TRAJNERESH DHJETOR 2014
  Klubi Sportiv Tirana (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 190,400 2014-12-09 2014-12-10 10421010172014 Shpenzime per honorare Klubi sportiv Tirana,lik ORE TRAJNERESH DHJETOR 2014
  Klubi Sportiv Tirana (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 10,800 2014-12-10 2014-12-10 10621010172014 Paga baze Klubi sportiv Tirana,lik TATIM NE BURIM ORE TRAJNERESH
  Klubi Sportiv Tirana (3535) EURO OFFICE Tirane 69,000 2014-12-10 2014-12-10 10821010172014 Kancelari KLUB SPORTIV TIRANA KANCELERI FAT 125828188 DT 04.11.14 UP 6 DT 01.12.2014 FTESE OFERTE 207/1 DT 01.12.2014 FH 7 DT 04.12.2014
  Klubi Sportiv Tirana (3535) DIMEX Tirane 192,000 2014-12-09 2014-12-10 10721010172014 Karburant dhe vaj Klubi sportiv Tirana,lik detergjente urdh prok nr 5 dt 19.11.14 ftese oferte 205/1 dt 19.11.14 fat 399 dt 03.12.201,fat 399 dt 03.12.214 sr 14677570 fat 400 dt 03.12.144
  Klubi Sportiv Tirana (3535) A.K.F. PETROLEUM Tirane 131,544 2014-12-03 2014-12-04 10221010172014 Karburant dhe vaj Klubi sportiv Tirana, blerje karburant up 4 dt 18.11.14 ftese oferte 204/1 dt 18.11.14 njof f ti 20.11.14 fat 587 dt 20.11.14 sr 18837035 fh 4 dtr 01.12.14
  Klubi Sportiv Tirana (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 190,400 2014-12-03 2014-12-03 9921010172014 Shpenzime per honorare Klubi sportiv Tirana,lik ore trajnere nentor 2014 vendim 50 dt 20.11.12
  Klubi Sportiv Tirana (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 10,800 2014-12-03 2014-12-03 10121010172014 Paga baze Klubi sportiv Tirana, tatim ne burim lik ore trajnere nentor 2014 vendim 50 dt 20.11.12
  Klubi Sportiv Tirana (3535) BANKA CREDINS Tirane 10,800 2014-12-03 2014-12-03 10021010172014 Shpenzime per honorare Klubi sportiv Tirana,lik trajtim ushqmor vendim 11 dt 17.07.09
  Klubi Sportiv Tirana (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 2,687,500 2014-12-03 2014-12-03 9821010172014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Klubi sportiv Tirana,lik trajtim ushqmor vendim 11 dt 17.07.09
  Klubi Sportiv Tirana (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 859,730 2014-12-01 2014-12-01 9721010172014 Shtese page per funksionin Klubi sportiv Tirana,lik paga nentor 2014 plan 26 fakt 26