treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres (0707) All All 17,357,310.00 75 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres ARITEO PILINCI Durres 310,000 2014-12-30 2014-12-31 9210290442014 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete dhe pajisje te tjera teknik TDO 0707/GJYK. ADMIN /KOD 1029044/ BL.
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres REAL - COM Durres 193,080 2014-12-26 2014-12-29 8910290442014 Kancelari TDO 0707/GJYK. ADMIN /KOD 1029044/ BL.
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres SAN MARKO 2013 Durres 162,000 2014-12-26 2014-12-29 8810290442014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes TDO 0707/GJYK. ADMIN /KOD 1029044/ VEND XHAMA .
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 48,933 2014-12-26 2014-12-29 8810290442014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative TDO 0707/GJYK. ADMIN /KOD 1029044/ PAGESE JURISTI PER NERTIL ANDON KANINA
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres ANORIA Durres 56,448 2014-12-29 2014-12-29 9010290442014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre TDO 0707/GJYK. ADMIN /KOD 1029044/ BL.
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres GO TECH Durres 295,200 2014-12-26 2014-12-29 9110290442014 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete dhe pajisje te tjera teknik TDO 0707/GJYK. ADMIN /KOD 1029044/ BL.
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres PETRIT BEGA Durres 285,000 2014-12-22 2014-12-23 8610290442014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre TDO 0707/GJYK. ADMIN /KOD 1029044/ BL
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres MAGRIP BANA Durres 169,200 2014-12-22 2014-12-23 8710290442014 Kancelari TDO 0707/GJYK. ADMIN /KOD 1029044/ BL
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres MARKET - XHULI Durres 9,000 2014-12-22 2014-12-23 8410290442014 Kancelari TDO 0707/GJYK. ADMIN /KOD 1029044/ BL
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres EUROPRINTY GROUP Durres 70,416 2014-12-22 2014-12-23 8510290442014 Kancelari TDO 0707/GJYK. ADMIN /KOD 1029044/ BL
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres AUTORITETI PORTUAL DURRES SHA Durres 660 2014-12-19 2014-12-22 8310290442014 Uje TDO 0707/GJYK. ADMIN /KOD 1029044/PAGESA PER UJE FAT. NR,52569258
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 225,276 2014-12-19 2014-12-22 8210290442014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707/GJYK. ADMIN /KOD 1029044/ POSTA NR.578
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 912,479 2014-12-01 2014-12-02 7910290442014 Paga baze TDO 0707/GJYK. ADMIN /KOD 1029044/ PAGA
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 169,938 2014-11-27 2014-12-01 7610290442014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707/GJYK. ADMIN /KOD 1029044/ POSTA
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres PLUS COMMUNICATION Durres 4,697 2014-11-27 2014-12-01 7710290442014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707/GJYK. ADMIN /KOD 1029044/ TEL NR. FAT.119369390
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres AUTORITETI PORTUAL DURRES SHA Durres 660 2014-11-27 2014-12-01 7810290442014 Uje TDO 0707/GJYK. ADMIN /KOD 1029044/UJE
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 913,282 2014-11-03 2014-11-04 7310290442014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe TDO 0707/GJYK. ADMIN /KOD 1029044/ PAGA
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres AUTORITETI PORTUAL DURRES SHA Durres 660 2014-10-20 2014-10-21 7210290442014 Uje TDO 0707/GJYK. ADMIN /KOD 1029044/UJE SHT. 2014
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres PLUS COMMUNICATION Durres 4,095 2014-10-14 2014-10-15 6810290442014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707/GJYK. ADMIN /KOD 1029044/ TEL NR. FAT.119340869
  Gjykata Administrative e Shkalles se Pare Durres A. P. G. Durres 599,995 2014-10-14 2014-10-15 6910290442014 Shpenz. per rritjen e AQT - mjete dhe pajisje te tjera teknik TDO 0707/GJYK. ADMIN /KOD 1029044/ BL. PAISJE