Treasury Transactions

Treasury Branch:

Institution:

Perfitues:

Payment Reason:

Transactions Value:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per taksapaguesit. Sherbimi u jep mundesi qytetareve te mesojne si shpenzojne Institucionet Publike parate e tyre. Te dhenat kane burim paresor Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania liston do pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1895 institucione buxhetore ne vend. Te dhenat jane te plota nga data janar 2012 deri ne ditet aktuale. Databaza perditesohet do jave. Te dhenat mund te aksesohen, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Filtrat e kerkimit mundesojne informacion sipas dates, institucionit, klientit perfitues, kategorise se shpenzimit, fashave per vlera transaksioni dhe kerkimit me fjale kye. Per me shume informacion dhe njohuri mbi metodologjine ju mund te shkruani tek info@ais.al. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohet dhe monitorohet::

 • Si shpenzon administrata dhe shteti shqiptar parate e taksapaguesve
 • Ku shkojn fondet e alokuara
 • Sa paguhet pr shrbime dhe projekte t caktuara.
 • Sa para ka shpenzuar do institucion
 • Sa para jan paguar n intervale t caktuara kohore
 • etj.

 • Institution List
 • Supplier List
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate permbledhese

  Institution Perfitues Treasury Branch Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
  Reparti Ushtarak Nr.6010 Tirane (3535) All All 41,756,076.00 140 All => =>

  Transactions

  Institution Perfitues Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
  Reparti Ushtarak Nr.6010 Tirane (3535) D& C PARTNERS Tirane 1,808,340 2014-12-30 2014-12-30 16910170792014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime REP 6010(Inst.Gjeogra) hartim projekti up 153/1 dt 22.4.11 autorizim per zhvillim procedure prok.publik MM 3091 dt 8.4.11 kontrate 211/3 dt 4.7.11 ft 78 dt 11.5.12 seri 72162829
  Reparti Ushtarak Nr.6010 Tirane (3535) PRAXIS Tirane 749,867 2014-12-24 2014-12-26 16610170792014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1017079 602-REP Likuidim vendime gjyqi Aut.Min9848/3 dt.22.12.14 vendim 9790 dt.02.10.14 vendim 3871 dt.22.10.14 kreditor Pranvera Hallvaxhiu
  Reparti Ushtarak Nr.6010 Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 82,000 2014-12-24 2014-12-26 16810170792014 Udhetim i brendshem 1017079 602-REP LShpenzime udhetimi Aut.1037 dt.12.12.14 urdher 1466/2/1 dt.10.12.14 ; 1466/2 dt.10.12.14 609 dt.01.07.14
  Reparti Ushtarak Nr.6010 Tirane (3535) PRESTIGE BAILIFF SERVICES Tirane 532,180 2014-12-24 2014-12-26 16710170792014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1017079 602-REP Likuidim vendime gjyqi Erion Qose Aut.9850/3 dt.22.12.14 venidm 10999 dt.05.11.14 vendim 2609 dt.01.07.14
  Reparti Ushtarak Nr.6010 Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 221,670 2014-12-22 2014-12-24 16210170792014 Udhetim i brendshem 602-REP 6010(Inst.Gjeogra) dieta brenda vendit autor.1245, 1245/1 dt 3.11.14, aut.1245/2 dt 24.11.14, aut 1276/2 dt 20.11.14 listpagese
  Reparti Ushtarak Nr.6010 Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 10,500 2014-12-22 2014-12-24 16210170792014 Udhetim jashte shtetit 602-REP 6010(Inst.Gjeogra) dieta jashte vendit UMM 1822 dt 6.11.14 vendim 870 dt 14.12.2011 listpagese
  Reparti Ushtarak Nr.6010 Tirane (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 61,924 2014-12-23 2014-12-24 16110170792014 Elektricitet 1017079 602-REP 6010(Inst.Gjeogra) energji,kontrate TR2L020203072309,fat 619118680 dt 10.12.2014
  Reparti Ushtarak Nr.6010 Tirane (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 2,800 2014-12-23 2014-12-24 16310170792014 Sherbime telefonike 602-REP 6010(Inst.Gjeogra) telefon,kodi 1061075,fat dt 1.12.2014 sr 12005544
  Reparti Ushtarak Nr.6010 Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 10,150 2014-12-22 2014-12-23 14110170792014 Uje 602-REP 6010(Inst.Gjeogra) uje,kontrate 359564-1 ft 1211-359564-1-1 dt 27.11.12
  Reparti Ushtarak Nr.6010 Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 2,020 2014-12-22 2014-12-23 15010170792014 Uje 602-REP 6010(Inst.Gjeogra) uje,kontrate 159206-1 ft 1212-159206-1-1 dt 29.12.12
  Reparti Ushtarak Nr.6010 Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 960 2014-12-22 2014-12-23 14510170792014 Uje 602-REP 6010(Inst.Gjeogra) uje,kontrate 359564-1 ft 0911-359564-1-1 dt 13.11.09
  Reparti Ushtarak Nr.6010 Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 73,590 2014-12-22 2014-12-23 15910170792014 Uje 602-REP 6010(Inst.Gjeogra) uje,kontrate 159206-1 ft 1109-159206-1-1 dt 30.9.11
  Reparti Ushtarak Nr.6010 Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 6,230 2014-12-22 2014-12-23 13910170792014 Uje 602-REP 6010(Inst.Gjeogra) uje,kontrate 359564-1 ft 0907-359564-1-1 dt 13.7.2009
  Reparti Ushtarak Nr.6010 Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 4,440 2014-12-22 2014-12-23 15410170792014 Uje 602-REP 6010(Inst.Gjeogra) uje,kontrate 159206-1 ft 1205-159206-1-1 dt 29.5.12
  Reparti Ushtarak Nr.6010 Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 1,440 2014-12-22 2014-12-23 14710170792014 Sherbime telefonike 602-REP 6010(Inst.Gjeogra) uje,kontrate 359564-1 ft 0909-359564-1-1 dt 13.9.09
  Reparti Ushtarak Nr.6010 Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 9,280 2014-12-22 2014-12-23 14010170792014 Uje 602-REP 6010(Inst.Gjeogra) uje,kontrate 359564-1 ft 1212-359564-1-1 dt 29.12.12
  Reparti Ushtarak Nr.6010 Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 120 2014-12-22 2014-12-23 15810170792014 Uje 602-REP 6010(Inst.Gjeogra) uje,kontrate 159206-1 ft 1110-159206-1-1 dt 31.10.11
  Reparti Ushtarak Nr.6010 Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 3,550 2014-12-22 2014-12-23 156710170792014 Uje 602-REP 6010(Inst.Gjeogra) uje,kontrate 159206-1 ft 1111-159206-1-1 dt 25.11.11
  Reparti Ushtarak Nr.6010 Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 2,020 2014-12-22 2014-12-23 15510170792014 Uje 602-REP 6010(Inst.Gjeogra) uje,kontrate 159206-1 ft 1201-159206-1-1 dt 30.1.12
  Reparti Ushtarak Nr.6010 Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 7,900 2014-12-22 2014-12-23 15210170792014 Sherbime telefonike 602-REP 6010(Inst.Gjeogra) uje,kontrate 159206-1 ft 1210-159206-1-1 dt 29.10.12