treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Klubi Sportiv Studenti,Tirane (3535) All All 18,446,535.00 86 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Klubi Sportiv Studenti,Tirane (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 7,304 2014-12-30 2014-12-31 11510110762014 Elektricitet 1011076 Klubi Sportiv Studenti ENERGJI ELEKTRIKE FAT NENTOR 2014 KONTRATE TR 2E 010024083556
  Klubi Sportiv Studenti,Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 155,000 2014-12-18 2014-12-19 11210110762014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Klubi Sportiv Studenti trajtim ekipi urdh 54 dt. 10.12.2014 bordero
  Klubi Sportiv Studenti,Tirane (3535) QENDRA SPORTIVE Tirane 8,000 2014-12-15 2014-12-17 10810110762014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Klubi Sportiv Studenti QERA PALLATI FAT 983 DT 9.12.2014 KONTRATE 360 DT 9.12.2014
  Klubi Sportiv Studenti,Tirane (3535) FEDERATA SHQIPTARE E BASKETBOLLIT Tirane 51,000 2014-12-15 2014-12-17 10510110762014 Sherbime te tjera Klubi Sportiv Studenti LISHENSIMI FAT 14 DT 11.12.2014
  Klubi Sportiv Studenti,Tirane (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 29,040 2014-12-15 2014-12-16 10710110762014 Shpenzime per honorare Klubi Sportiv Studenti TATIM
  Klubi Sportiv Studenti,Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,945 2014-12-15 2014-12-16 11110110762014 Sherbime telefonike Klubi Sportiv Studenti TELEFON FAT 30.11.2014 KL 310001727417
  Klubi Sportiv Studenti,Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 261,360 2014-12-12 2014-12-15 10610110762014 Shpenzime per honorare Klubi Sportiv Studenti honorare urdh 41/1 dt 9.12.2014 bordero14 bordero
  Klubi Sportiv Studenti,Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 23,000 2014-12-12 2014-12-15 10510110762014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Klubi Sportiv Studenti shp. operative urdh 85 dt 10.12.2014 bordero
  Klubi Sportiv Studenti,Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 608,199 2014-12-01 2014-12-01 10310110762014 Shtese page per vjetersi ne pune Klubi Sportiv Studenti page bordero pl 18 f18
  Klubi Sportiv Studenti,Tirane (3535) WHITE DREAM HOTEL Tirane 262,000 2014-11-27 2014-11-27 10210110762014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Klubi Sportiv Studenti akomodim ne hotel pv 4 dt 17.11.2014 fat 204 dt 19.11.2014 seri 14508944
  Klubi Sportiv Studenti,Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 5,291 2014-11-20 2014-11-21 10110110762014 Sherbime telefonike Klubi Sportiv Studenti telefon fat tetor 2014 kl 310001727417
  Klubi Sportiv Studenti,Tirane (3535) QENDRA SPORTIVE Tirane 20,000 2014-11-14 2014-11-17 10010110762014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Klubi Sportiv Studenti QERA KONTRATE NE VAZHDIM FAT 953 DT 12.11.2014
  Klubi Sportiv Studenti,Tirane (3535) ODISEA TRAVEL & TOURS Tirane 142,188 2014-11-13 2014-11-14 9810110762014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Klubi Sportiv Studenti SHPENZIME UDHETIMI PV 5 DT . 10.11.2014 FAT 770 DT 11.11.2014 SERI 7330602
  Klubi Sportiv Studenti,Tirane (3535) FEDERATA SHQIPTARE VOLEJBOLLIT Tirane 174,641 2014-11-13 2014-11-13 9910110762014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Klubi Sportiv Studenti SHPENZIME PER AKTIVITET SPORTIV URDH 51 DT 12.11.2014
  Klubi Sportiv Studenti,Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 2,820 2014-11-11 2014-11-12 9510110762014 Uje Klubi Sportiv Studenti UJE FAT TETOR 2014 KONTRATE 159419
  Klubi Sportiv Studenti,Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 15,000 2014-11-04 2014-11-05 9410110762014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Klubi Sportiv Studenti SHP .PER SHERB . OPERATIVE URDH 48 DT 31.10.2014 BORDERO 31.10.2014
  Klubi Sportiv Studenti,Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 608,199 2014-11-03 2014-11-03 9310110762014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe Klubi Sportiv Studenti PAGE BORDERO TETOR 2014 PL 18 F 18
  Klubi Sportiv Studenti,Tirane (3535) ODISEA TRAVEL & TOURS Tirane 376,056 2014-10-30 2014-10-30 910110762014 Udhetim jashte shtetit Klubi Sportiv Studenti pv 4 dt 30.10.2014 fat 733 dt 30.10.2014 seri 7330564
  Klubi Sportiv Studenti,Tirane (3535) FEDERATA SHQIPTARE VOLEJBOLLIT Tirane 37,589 2014-10-28 2014-10-28 9110110762014 Udhetim jashte shtetit Klubi Sportiv Studenti SIG SHEND. URDH 47/3 DT 22.10.2014
  Klubi Sportiv Studenti,Tirane (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 7,193 2014-10-22 2014-10-22 9010110762014 Elektricitet 1011076 Klubi Sportiv Studenti ENERGJI ELEKTRIKE KONTR E010024083566