Treasury Transactions

Treasury Branch:

Institution:

Perfitues:

Payment Reason:

Transactions Value:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per taksapaguesit. Sherbimi u jep mundesi qytetareve te mesojne si shpenzojne Institucionet Publike parate e tyre. Te dhenat kane burim paresor Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania liston do pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1895 institucione buxhetore ne vend. Te dhenat jane te plota nga data janar 2012 deri ne ditet aktuale. Databaza perditesohet do jave. Te dhenat mund te aksesohen, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Filtrat e kerkimit mundesojne informacion sipas dates, institucionit, klientit perfitues, kategorise se shpenzimit, fashave per vlera transaksioni dhe kerkimit me fjale kye. Per me shume informacion dhe njohuri mbi metodologjine ju mund te shkruani tek info@ais.al. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohet dhe monitorohet::

 • Si shpenzon administrata dhe shteti shqiptar parate e taksapaguesve
 • Ku shkojn fondet e alokuara
 • Sa paguhet pr shrbime dhe projekte t caktuara.
 • Sa para ka shpenzuar do institucion
 • Sa para jan paguar n intervale t caktuara kohore
 • etj.

 • Institution List
 • Supplier List
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate permbledhese

  Institution Perfitues Treasury Branch Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
  Drejtoria e Sherbimeve te Peshkimit dhe Akuakultures Tirane (3535) All All 55,420,448.00 244 All => =>

  Transactions

  Institution Perfitues Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
  Drejtoria e Sherbimeve te Peshkimit dhe Akuakultures Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 258,500 2014-12-22 2014-12-23 25810051312014 Udhetim i brendshem DSHPA Tirane Pagese dieta brenda vendit m/ dhjetor2014, sipas urdh.ministri nr 203 dt 29.04.2014, urdher-sherbime dhe flete perllogaritase dhjetor ,bordero pagese 22.12.2014
  Drejtoria e Sherbimeve te Peshkimit dhe Akuakultures Tirane (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 51,194 2014-12-18 2014-12-19 25710051312014 Elektricitet 1005131 DSHPA Tirane lidhje e re energjie per D.SH.P. e Akuakultures,Sarande, fat nr 962 dt 10.12.2014,seri 16888749
  Drejtoria e Sherbimeve te Peshkimit dhe Akuakultures Tirane (3535) SERVIS- AUTO 2000 Tirane 91,200 2014-12-12 2014-12-15 25310051312014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes DSHPA Tirane Pagese blerje pjese nderimi gjenerat+mirembj,fat nr 574 dt 11.12..2014,u.p.nr 79,79/1 dt 26.11.14, p.verb vleresimi dt 03.12..2014+situac.punimesh f.hyrje nr 59 dt 11.12.2014.
  Drejtoria e Sherbimeve te Peshkimit dhe Akuakultures Tirane (3535) SAZAN GURI Tirane 234,000 2014-12-12 2014-12-15 252100513120141 Shpenzime per prodhim dokumentacioni specifik DSHPA Tirane Pagese blerje dokumentacioni specifik fat nr 11 dt 05.12..2014, seri 15283061,u.p.nr 77,77/1, dt 25.11.14, p.verb vleresimi dt 27.11..2014f.hyrje nr 58 dt 05.12.2014.
  Drejtoria e Sherbimeve te Peshkimit dhe Akuakultures Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 446,060 2014-12-12 2014-12-15 25410051312014 Udhetim i brendshem DSHPA Tirane Pagese dieta brenda vendit m/nentor2014, sipas urdh.ministri nr 203 dt 29.04.2014, urdher-sherbime dhe flete perllogaritase nentor ,bordero pagese 12.12.2014
  Drejtoria e Sherbimeve te Peshkimit dhe Akuakultures Tirane (3535) ATLANTIK 3 Tirane 222,000 2014-12-11 2014-12-12 24810051312014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale DSHPA Tirane Pagese blerje uniforma+veshje speciale,fat nr 204 dt 05.12..2014,u.p. nr 71, dt 19.11.14, p.verb vleresimi dt 03.12..2014 f.hyrje nr 56 dt 05.12.2014.
  Drejtoria e Sherbimeve te Peshkimit dhe Akuakultures Tirane (3535) PBS Tirane 5,800 2014-12-11 2014-12-12 24710051312014 Sherbime te tjera DSHPA Tirane Pagese sherbim me karotrec,,fat nr 118 dt 26.11...2014,u.p. nr 65, dt 17.11.14, p.verb zhvillim procedure dt 19.11...2014
  Drejtoria e Sherbimeve te Peshkimit dhe Akuakultures Tirane (3535) KRISTO BOÇARI Tirane 380,000 2014-12-11 2014-12-12 24610051312014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit DSHPA Tirane Pagese mirembajtje mjete lundruese,fat nr 01,01/1 dt 08.12..2014,u.p. nr 76,76/1,, dt 24,26..11.14, p.verb vleresimi form.nr 6 dt 02.12..2014 prok.elektronik
  Drejtoria e Sherbimeve te Peshkimit dhe Akuakultures Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,850 2014-12-11 2014-12-12 25110051312014 Sherbime telefonike DSHPA Tirane telefon nentor 2014 nr klientit 110000014444 fat nr 718998653 dt 30.11..2014,
  Drejtoria e Sherbimeve te Peshkimit dhe Akuakultures Tirane (3535) KRIJON Tirane 217,680 2014-12-11 2014-12-12 25010051312014 Pjese kembimi, goma dhe bateri DSHPA Tirane Pagese blerje pjesenderimi laborat+mirembj,fat nr 14514 dt 01.12..2014,u.p. nr 56 dt 14.11.14, p.verb vleresimi dt 27.11.2014 f.hyrje nr 54 dt 01.12.2014.
  Drejtoria e Sherbimeve te Peshkimit dhe Akuakultures Tirane (3535) KAZIU 2013 Tirane 178,800 2014-12-11 2014-12-12 24910051312014 Pjese kembimi, goma dhe bateri DSHPA Tirane Pagese blerje pjese nderimi auto+mirembj,fat nr 256 dt 05.12..2014,u.p. nr 78 dt 26.11.14, p.verb vleresimi dt 03.12..2014 f.hyrje nr 57 dt 05.12.2014.
  Drejtoria e Sherbimeve te Peshkimit dhe Akuakultures Tirane (3535) ARTUR DEMAJ Tirane 15,000 2014-12-09 2014-12-10 22510051312014 Sherbime te tjera DSHPA Tirane Pagese sherbim me karotrec, fat nr 12dt 25.11.2014, seri 5821250,UPnr 72,dt 19-11.14,72/1 dt 20.11.2014, p.verb.form nr 6 dt 24.11.2014
  Drejtoria e Sherbimeve te Peshkimit dhe Akuakultures Tirane (3535) "ELKA" Tirane 50,400 2014-12-09 2014-12-10 240100513120141 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj DSHPA Tirane Pagese mirembajtje linja hidraulike P.P. Sarande fat nr223 dt 03.12.2014,UPnr 61,,dt 11..11.14,,PV ,form 6 dt 13.11.14 akt marje dorrezim dt 03.12..14, situacion perfund.17.11..2014
  Drejtoria e Sherbimeve te Peshkimit dhe Akuakultures Tirane (3535) KASTRATI SHA Tirane 889,820 2014-12-09 2014-12-10 24510051312014 Karburant dhe vaj DSHPA Tirane Pagese blerje karburanti ,mbyllje kontrate nr 137/1dhe 137/2 dt 27.05.2014, fat nr 27dt 04.12.2014, seri 1859302,7UPnr 43,dt 19-02.14,nj.fit. 4/1014 ,f,hyrje nr 55 dt 04.12.2014
  Drejtoria e Sherbimeve te Peshkimit dhe Akuakultures Tirane (3535) ARBEN ABASLLARI Tirane 178,800 2014-12-09 2014-12-10 24410051312014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DSHPA Tirane Pagese blerje materiale te ndryshm., fat nr 27dt 28.11.2014, seri 13232867,UPnr 70,dt 18-11.14, p.verb.zhvill.proced dt 20.11.2014f.hyrje nr 52,52/1, dt 28.11.2014
  Drejtoria e Sherbimeve te Peshkimit dhe Akuakultures Tirane (3535) ARBEN ABASLLARI Tirane 109,200 2014-12-09 2014-12-10 24310051312014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DSHPA Tirane Pagese blerje ushqim korani fat nr 29dt 01.12..2014, seri 13232869,UPnr 8,dt 03.03..14, p.verb.zhvill.proced dt 17.03..2014f.hyrje nr 53, dt 01.12..2014
  Drejtoria e Sherbimeve te Peshkimit dhe Akuakultures Tirane (3535) "ELKA" Tirane 104,400 2014-12-05 2014-12-10 239100513120141 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj DSHPA Tirane Pagese mirembajtje linja elektrike P.P. Sarande fat nr222 dt 03.12.2014,UPnr 55,558/1,dt 04.05..11.14,,PV ,form 6 dt 07.11.14 akt marje dorrezim dt 03.12..14, situacion perfund. 03.12.2014
  Drejtoria e Sherbimeve te Peshkimit dhe Akuakultures Tirane (3535) ALVORA Tirane 178,680 2014-12-09 2014-12-10 23710051312014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore DSHPA Tirane Pagese mirembajtje e rrethimit P.P. Sarande fat nr 08dt 03.12.2014,UPnr 58,58/1,dt 10-18.11.14,,PV ,form 6 dt 20.11.14 akt marje dorrezim dt 03.12..14, situacion perfund. 03.12.2014
  Drejtoria e Sherbimeve te Peshkimit dhe Akuakultures Tirane (3535) JODY-KOMPANY Tirane 77,760 2014-12-09 2014-12-10 24210051312014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj DSHPA Tirane Pagese pastrim gropa skeptike fat nr 104 dt 24.11..2014,p.verb emergjence dt 24.11.2014, p.verb forml.nr 4 dt 25.11.2014 situac, dt 25.11.2014 punimesh
  Drejtoria e Sherbimeve te Peshkimit dhe Akuakultures Tirane (3535) MIRJAN NIÇO (L32002002V) Tirane 297,600 2014-11-26 2014-12-09 21510051312014 Pjese kembimi, goma dhe bateri DSHPA Tirane BLERJE PJESE NDERIMI.MIREMBAJTJE,fat 72,dt 26.11..14, seri 17513286 U.P. NR 68 68/1,,DT 18.-11.14, Ftes ofert ,PV klasifikimi dt 21.11.2014 ,