treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) All All 30,628,711.00 118 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) ALES Korçe 93,000 2014-12-23 2014-12-24 18910051252014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes AKU DR.RAJONALE KORCE (1005125) SHERBIM SIGURIE DHE RUAJTJE 1-15 DHJETOR 2014 FAT.NR.318 DT.15.12.2014
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 2,420 2014-12-23 2014-12-24 18810051252014 Udhetim i brendshem AKU DR.RAJONALE KORCE (1005125) SHPENZIME UDHETIM I BRENDSHEM
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 14,940 2014-12-18 2014-12-19 18010051252014/1 Udhetim i brendshem AKU DR.RAJONALE KORCE (1005125) SHPENZIME UDHETIM I BRENDSHEM
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 393,195 2014-12-18 2014-12-19 18110051252014 Sherbime te tjera 1005125 AKU KORCE LIDHJE KONTRATE ENERGJIE FAT,NR.116 DT.17.12.2014
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 23,660 2014-12-18 2014-12-19 18210051252014 Udhetim i brendshem AKU DR.RAJONALE KORCE (1005125) SHPENZIME UDHETIM I BRENDSHEM
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) ARBEN PANDILI Korçe 46,500 2014-12-16 2014-12-17 17810051252014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres AKU DR.RAJONALE KORCE (1005125) BLERJE MATERIALE PER FUNKSINIMIN E PAJISJEVE(BATERI,FISHA)MIREMBAJTJE PAJISJE FAT.NR.5 DT.12.12.2014
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 28,230 2014-12-15 2014-12-16 17710051252014 Udhetim i brendshem AKU DR.RAJONALE KORCE (1005125) DIETA 2014
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 54,020 2014-12-15 2014-12-16 17610051252014 Udhetim i brendshem AKU DR.RAJONALE KORCE (1005125) DIETA 2014
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 12,238 2014-12-12 2014-12-15 17410051252014 Sherbime telefonike TELEFON NENTOR 2014 NR KLIENTI 310001780189. AKU KORCE
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 8,002 2014-12-12 2014-12-12 17510051252014 Uje AKU KORCE UJE NENTOR NR.KLIENTI 750425 FAT.3305300;NR.KLIENTI 750916 FAT.3301905;NR.KL.752727 FAT.3301906
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 13,011 2014-12-11 2014-12-12 16910051252014 Elektricitet 1005125 ENERGJIA NENTOR KOD KLIENTI KR0A060072028786;KR0A060247028804;KR1A030030049574. AKU KORCE
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) ALEKO VASILLAQ MICO Korçe 45,000 2014-12-11 2014-12-12 17310051252014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes AKU DR.RAJONALE KORCE (1005125) MIREMBAJTJE APARATE,PAJISJE ZYRE FAT.NR.55 DT.10.12.2014
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 9,680 2014-12-11 2014-12-11 17110051252014 Udhetim i brendshem AKU DR.RAJONALE KORCE (1005125) DIETA
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 5,700 2014-12-11 2014-12-11 17210051252014 Posta dhe sherbimi korrier 1005125 A.K.U. KORCE POSTARE FAT NR 1251 DT 30.11.2014.
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 18,440 2014-12-11 2014-12-11 17010051252014 Udhetim i brendshem AKU DR.RAJONALE KORCE (1005125) DIETA
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) ALES Korçe 186,000 2014-12-03 2014-12-04 16410051252014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes AKU DR.RAJONALE KORCE (1005125) SHERBIM SIGURIE DHE RUAJTJE NENTOR 2014 FAT.NR.291 DT.30.11.2014
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 3,380 2014-12-03 2014-12-04 16610051252014 Udhetim i brendshem AKU DR.RAJONALE KORCE (1005125) DIETA 2014
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) KRISTINA BEQIRLLARI Korçe 101,952 2014-12-03 2014-12-04 16710051252014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim AKU DR.RAJONALE KORCE (1005125) BLERJE GAZ PER NGROHJE FAT.NR.1 DT.01.12.2014
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 55,080 2014-12-03 2014-12-04 16510051252014 Udhetim i brendshem AKU DR.RAJONALE KORCE (1005125) DIETA 2014
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 1,635,597 2014-12-01 2014-12-01 16210051252014 Shtese page per vjetersi ne pune AKU DR.RAJONALE KORCE (1005125) PAGA MUAJI NENOR