treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) All All 51,063,165.00 289 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) LAURETA PLEPI Tirane 87,570 2014-10-24 2014-10-27 25010940162014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre AKPT blerje kondicioneri up 1226/2 04.09.2014 njo 08.09.2014 fat 40 11.09.2014 fh 33 11.09.2014
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 65,620 2014-10-24 2014-10-27 24810940162014 Elektricitet 1094016 AKPT energji elektrike shtator 2014 kont C210210
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) FATMIR XHAFERI Tirane 11,990 2014-10-23 2014-10-24 24210940162014 Sherbime te printimit dhe publikimit AKPT blerje broshura up 1363 24.09.2014 ftese 1363/3 24.09.2014 fat 11201815 25.09.2014 fh 37 25.09.2014
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 2,500 2014-10-23 2014-10-24 24510940162014 Udhetim i brendshem AKPT djeta brenda vendit Autorizim 841/2 04.08.2014 liste pagese 22.10.2014
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 10,722 2014-10-23 2014-10-24 24310940162014 Sherbime telefonike AKPT telefon shtator 2014 klienti 310001730357,310001931449
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) EURO OFFICE Tirane 30,720 2014-10-23 2014-10-24 24110940162014 Kancelari AKPT kancelari up 1289/2 17.09.2014 ftese 1289/1 17.09.2014 fat 125826568 30.09.14 fh 34 17.09.2014
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) INSTITUTI I MODELIMEVE NE BIZNES Tirane 16,500 2014-10-23 2014-10-24 23810940162014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative AKPT sherbim mirmbajtje programi kont 717 19.05.2014 fat 13768757 29.05.2014
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 8,000 2014-10-23 2014-10-24 24710940162014 Sherbime te printimit dhe publikimit AKPT diference pagese fletore zyrtare nr 12593667
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) EURO OFFICE Tirane 15,480 2014-10-23 2014-10-24 24010940162014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme AKPT blerje telefona zyre up 1080 12.09.2014 ftese 1080 16.09.2014 njoft 16.09.2014 fat 125826258 17.09.2014 fh 34 17.09.2014
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) AUTORITETI KOMUNIK.ELEKTRONIK.E POSTARE Tirane 2,000 2014-10-23 2014-10-24 24610940162014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative AKPT domain fat 125222704 08.09.2014
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 12,132 2014-10-23 2014-10-24 24410940162014 Posta dhe sherbimi korrier AKPT poste shtator 2014 fat 11520751
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) AMADES TRAVEL END TOURS Tirane 169,000 2014-10-13 2014-10-14 23410940162014 Udhetim jashte shtetit AKPT bileta avioni up 1407/2 02.10.2014 njoft fit 03.10.2014 fat 10 06.10.2014
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) BANKA CREDINS Tirane 134,400 2014-10-14 2014-10-14 23510940162014 Udhetim jashte shtetit AKPT djeta me jashte 1200 usd me kurs 112 leke Autorizim MZHUT 4286 24.09.2014 urdher 1374 26.09.2014 preventiv shpenzimesh 26.09.2014
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 2,000 2014-10-13 2014-10-14 23310940162014 Shpenzime per honorare AKPT honorare tatim ne burim
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 18,000 2014-10-13 2014-10-13 23210940162014 Shpenzime per honorare AKPT honorare VKM 877 03.10.2013 liste 10.10.2014
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 18,120 2014-10-10 2014-10-10 23110940162014 Uje AKPT uje shtator 2014 kont nr 359436 nr fat 1409
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 18,120 2014-10-10 2014-10-10 23010940162014 Uje AKPT uje shtator 2014 kont nr 359436 nr fat 1404
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 7,000 2014-10-10 2014-10-10 22910940162014 Sherbime telefonike AKPT rimb telefon shtator 2014 nr tel 0692056146
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 6,222 2014-10-07 2014-10-08 21610940162014 Sherbime telefonike AKPT telefon korrik 2014 nr klientit 310001931449
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) NAIM HYSI Tirane 105,200 2014-10-07 2014-10-08 22710940162014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim AKPT materiale pastrimi up 845/06 04.08.14 njoft 845/11 14.08.2014 fat 18 15.08.2014 fh 31 15.08.2014