Treasury Transactions

Treasury Branch:

Institution:

Perfitues:

Payment Reason:

Transactions Value:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per taksapaguesit. Sherbimi u jep mundesi qytetareve te mesojne si shpenzojne Institucionet Publike parate e tyre. Te dhenat kane burim paresor Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania liston do pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1895 institucione buxhetore ne vend. Te dhenat jane te plota nga data janar 2012 deri ne ditet aktuale. Databaza perditesohet do jave. Te dhenat mund te aksesohen, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Filtrat e kerkimit mundesojne informacion sipas dates, institucionit, klientit perfitues, kategorise se shpenzimit, fashave per vlera transaksioni dhe kerkimit me fjale kye. Per me shume informacion dhe njohuri mbi metodologjine ju mund te shkruani tek info@ais.al. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohet dhe monitorohet::

 • Si shpenzon administrata dhe shteti shqiptar parate e taksapaguesve
 • Ku shkojn fondet e alokuara
 • Sa paguhet pr shrbime dhe projekte t caktuara.
 • Sa para ka shpenzuar do institucion
 • Sa para jan paguar n intervale t caktuara kohore
 • etj.

 • Institution List
 • Supplier List
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate permbledhese

  Institution Perfitues Treasury Branch Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
  Instituti i Femijeve qe nuk shikojne (3535) All All 38,141,926.00 140 All => =>

  Transactions

  Institution Perfitues Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
  Instituti i Femijeve qe nuk shikojne (3535) HIDROTECH Tirane 114,000 2014-11-19 2014-11-20 13610110512014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 602 Inst Nx.S,shikokjn rip sistem ngrohes up 25 dt 3.11.2014 ftes 5.11.2014 pv 5.11.2014 njf 7.11.2014 ft 27 dt 17.11.2014 s 12376478
  Instituti i Femijeve qe nuk shikojne (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 10,678 2014-11-19 2014-11-19 13310110512014 Sherbime telefonike 602 Inst Nx.S,shikokjn tel m tetor 2014 klienti 110000015066 310001734474 ft 718854361 718769722dt 31.10.2014
  Instituti i Femijeve qe nuk shikojne (3535) REGLI SH.P.K Tirane 99,600 2014-11-18 2014-11-19 13210110512014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1011051 602 Inst Nx.S,shikokjne shp furniz me gaz up 1 dt 29.1.14 ftes 5.2.14 anullim proc. pv f6 dt 13.2.14 ft 612 dt 14.11.2014 s 17637612 fh 38 dt 14.11.2014
  Instituti i Femijeve qe nuk shikojne (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 100,799 2014-11-14 2014-11-14 13110110512014 Elektricitet 1011051 602 Inst Nx.S,shikokjn en el m tetor 2014 kntr TR2a020001144838 ft 617930948
  Instituti i Femijeve qe nuk shikojne (3535) AN&RA Tirane 58,800 2014-11-11 2014-11-12 12710110512014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1011051 602 Inst Nx.S,shikokjne shp rip soba up 21 dt 9.10.2014 ftes 22.10.2014 pv 29.10.2014 ft 878 dt 7.11.2014 s 16977784
  Instituti i Femijeve qe nuk shikojne (3535) KAPIDANI Tirane 19,992 2014-11-11 2014-11-12 12810110512014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1011051 602 Inst Nx.S,shikokjne shp rip emergj pv emrgj 4 dt 23.10.2014 ft 217 dt 3.11.2014 s 17859770
  Instituti i Femijeve qe nuk shikojne (3535) REGLI SH.P.K Tirane 344,886 2014-11-06 2014-11-06 12610110512014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 602 Inst nx.sshikojne ushqime m tetor 2014,kontr v.31.3.2014 ft 656 dt 31.10.20114 s 17837656 fh.31.10.2014
  Instituti i Femijeve qe nuk shikojne (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 3,792 2014-11-06 2014-11-06 12410110512014 Posta dhe sherbimi korrier 602 Inst nx.sshikojne shp poste ft 4553 dt 26.10.2014s 12587631
  Instituti i Femijeve qe nuk shikojne (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 71,400 2014-11-06 2014-11-06 12510110512014 Uje 602 Inst nx.sshikojne uje m tetor 2014 fat.1410-182795-1-1
  Instituti i Femijeve qe nuk shikojne (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Tirane 86,400 2014-11-04 2014-11-05 12110110512014 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme 1011051 602 Inst Nx.S,shikokjne sig ndert up 22 dt 23.10.2014 ftes 24.10.2014 pv 24.10..2014 ft 1014 dt 29.10.2014 s 09734179
  Instituti i Femijeve qe nuk shikojne (3535) PRO CREDIT BANK Tirane 2,303,793 2014-11-03 2014-11-04 11910110512014 Shtese page per kualifikimin 1011051 602 Inst Nx.S,shikokjne paga m tetor 2014 permb tetor 2014 bord 30.10.2011 pl 44 f 44
  Instituti i Femijeve qe nuk shikojne (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 70,830 2014-11-03 2014-11-04 12010110512014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe 1011051 602 Inst Nx.S,shikokjne paga m tetor 2014 permb tetor 2014 bord 30.10.2011 pl 44 f 44
  Instituti i Femijeve qe nuk shikojne (3535) OL-VAHROM Tirane 11,832 2014-11-04 2014-11-04 12310110512014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 1011051 602 Inst Nx.S,shikokjne shp rip up 24 dt 30.10.2014 pv 30.10.2014 ft 327 dt 30.10.2014 s051140934 fh 33 dt 30.10.2014
  Instituti i Femijeve qe nuk shikojne (3535) AN&RA Tirane 328,800 2014-11-04 2014-11-04 12210110512014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale 1011051 602 Inst Nx.S,shikokjne nl veshje per nxen. up 20 dt 8.10.2014 ftes 20.10.2014 ft 873 dt 28.10.2014 s 16977779 fh 34 dt 28.10.2014
  Instituti i Femijeve qe nuk shikojne (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 9,050 2014-10-28 2014-10-29 11810110512014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 602 Inst nx.s'shikojne bl mat pergj pv emrgj 18.6.2014 ft 90 dt 18.6.2014 s 7278090 pv 18.9.2014
  Instituti i Femijeve qe nuk shikojne (3535) GURTEN Tirane 9,000 2014-10-27 2014-10-27 11710110512014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1011051 602 Inst Nx.S,shikokjne bl regj shkolle up 23 dt 10.10.2014 pv 15.10.2014 ft 77 dt 15.10.2014 s 13811643 fh 31 dt 15.10.2014
  Instituti i Femijeve qe nuk shikojne (3535) LUMTURI DOLLONJA Tirane 9,000 2014-10-22 2014-10-27 11510110512014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1011051 602 Inst Nx.S,shikokjne up19 dt 15.9.2014 pv 10.10.2014 ft 2 dt 10.10.2014 s7586402 fh 32 dt 14.10.2014
  Instituti i Femijeve qe nuk shikojne (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 23,650 2014-10-27 2014-10-27 11610110512014 Shpenzime per kuota qe rrjedhin nga detyrimet 602 Inst nx.s'shikojne kuota e nx m shtator tetor 2014 permb 24.10.2014 bord 24.10.2014 urdh 24.10.2014
  Instituti i Femijeve qe nuk shikojne (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 1,954 2014-10-16 2014-10-17 11410110512014 Sherbime telefonike 602 Inst Nx.S,shikokjn tel shtator 2014 klienti 110000015066 ft 71849395dt 31.9.2014
  Instituti i Femijeve qe nuk shikojne (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 9,008 2014-10-16 2014-10-17 11510110512014 Sherbime telefonike 602 Inst nx.sshokokjn tel shtator 14klienti 110000015066 ft 718602230 dt 30.9.2014