Money and Power


GENERAL DATA
INITIAL DECLARATION OF ASSETS

INCOMES AND COMMITMENTS IN PUBLIC / PRIVATE ACTIVITIES 2016
Category Description and source of income
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Tė ardhura nga paga dhe pėrfitime tė tjera financiare si deputet, 1 414 691 lekė.
2) Tė ardhura nga pjesėmarrja nė komisione parlamentare, 154 700 lekė.
Incomes from BonusesTė ardhura nga dieta dhe shpenzime telefoni si deputet, 1 337 482 lekė.
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkėshortja, tė ardhura nga paga dhe pėrfitime si hulumtuese shkencore e punėsuar nė Co-PLAN, Instituti pėr Zhvillimin e Habitatit, 2 160 699 lekė.
2) Bashkėshortja, tė ardhura nga paga si pedagoge nė Universitetin Polis, 180 000 lekė.
3) Bashkėshortja, tė ardhura nga leje lindje, 413 688 lekė.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
Others
1) Gjendja e llogarisė bankare, 261 326 lekė.
2) Gjendja e llogari bankare kursimi, 35 126 lekė.
3) Bashkėshortja, gjendje llogari bankare, 261 dollar.
4) Bashkėshortja, gjendje llogari bankare, 612 273 lekė.
5) Bashkėshortja, gjendje llogari bankare kursimi, 50 102 lekė.
6) Bashkėshortja, gjendje llogari bankare, 45 000 lekė.


DECLARED EXPENSES 2016
Expense Description
Bashkėshortja, shlyer total detyrimi nė vlerėn -2 290 euro pėr njė kredi pėr blerje veture marrė mė 14.12.2012 me principal 9 000 euro dhe afat 48 muaj.