Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga dhe përfitime të tjera financiare si deputet, 1 414 691 lekë.
2) Të ardhura nga pjesëmarrja në komisione parlamentare, 154 700 lekë.
Të ardhura nga BonuseTë ardhura nga dieta dhe shpenzime telefoni si deputet, 1 337 482 lekë.
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga dhe përfitime si hulumtuese shkencore e punësuar në Co-PLAN, Instituti për Zhvillimin e Habitatit, 2 160 699 lekë.
2) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si pedagoge në Universitetin Polis, 180 000 lekë.
3) Bashkëshortja, të ardhura nga leje lindje, 413 688 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjera
1) Gjendja e llogarisë bankare, 261 326 lekë.
2) Gjendja e llogari bankare kursimi, 35 126 lekë.
3) Bashkëshortja, gjendje llogari bankare, 261 dollar.
4) Bashkëshortja, gjendje llogari bankare, 612 273 lekë.
5) Bashkëshortja, gjendje llogari bankare kursimi, 50 102 lekë.
6) Bashkëshortja, gjendje llogari bankare, 45 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Bashkëshortja, shlyer total detyrimi në vlerën -2 290 euro për një kredi për blerje veture marrë më 14.12.2012 me principal 9 000 euro dhe afat 48 muaj.