Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Kucove (0217) (more 3221 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 1,740,061,734.00 3,221 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Kucove (0217) Mobitel Kuçove 40,200 2018-10-23 2018-10-24 85221240012018 Sherbime te tjera 2124001 sherbim interneti fat n r261/67095085 dt 30.09.2018 kontr nr 855 dt 07.03.2018
Bashkia Kucove (0217) Emiljano Isollari Kuçove 21,000 2018-10-23 2018-10-24 85321240012018 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 2124001 materiale zyre fat nr.36/10842490 dt 09.10.2018
Bashkia Kucove (0217) EDMOND RUSTEMAJ Kuçove 12,000 2018-10-23 2018-10-24 85521240012018 Pjese kembimi, goma dhe bateri 2124001 pjese kembimi goma e bateri fat nr.61944215 dt 12.10.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 195,738 2018-10-22 2018-10-23 84321240012018 Shtese page per funksionin 2124001 listepagese pagat shtator 2018 nj. adm./ bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 185,246 2018-10-22 2018-10-23 84521240012018 Shtese page per funksionin 2124001 listepagese pagat shtator 2018 nj. adm.perondi/ bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 1,185,816 2018-10-22 2018-10-23 84721240012018 Shtese page per funksionin 2124001 listepagese pagat shtator 2018 bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) ZDRAVO Kuçove 4,229,240 2018-10-19 2018-10-23 83921240012018 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa rezidenciale 2124001 rik. god. te komunit . rom egjiptian fat nr 34/26631990 dt 15.10.2018 kontr nr 3050 dt 12.09.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 2,996,641 2018-10-22 2018-10-23 84621240012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2124001 listepagese pagat shtator 2018 bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 198,372 2018-10-22 2018-10-23 84421240012018 Shtese page per funksionin 2124001 listepagese pagat shtator 2018 nj. adm.kozare/ bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) HYSEN QOJLE Kuçove 625,500 2018-10-22 2018-10-23 84221240012018 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara 2124001 shpenzime gjyqsore per higjena shpk vend. nr 138 dt 26.07.2018 fat nr 63/ 17798533 dt 31.08.2015
Bashkia Kucove (0217) HYSEN QOJLE Kuçove 676,020 2018-10-22 2018-10-23 84121240012018 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara 2124001 shpenzime gjyqsore per higjena shpk vend. nr 138 dt 26.07.2018 fat nr 17798531 dt 17.08.2015
Bashkia Kucove (0217) AVDULI Kuçove 4,968,381 2018-10-19 2018-10-22 83821240012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2124001 rik. godine per banesa sociale fat nr 49/53300522 dt 17.10.2018 kontr nr 1807 dt 23.05.2018
Bashkia Kucove (0217) HYSEN QOJLE Kuçove 50,000 2018-10-18 2018-10-19 83621240012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2124001 shpenz. per ekz. vend , gjyqi nr 1280(86-2018-1372) dt 28.03.2018 per fatjon plaku
Bashkia Kucove (0217) ALBANA ZOGANI Kuçove 50,000 2018-10-18 2018-10-19 83721240012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2124001 shpenz. per ekz. vend , gjyqi nr 498(86-2018-558) dt 12.02.2018 per mevlan domi
Bashkia Kucove (0217) Emiljano Isollari Kuçove 60,000 2018-10-15 2018-10-19 83021240012018 Sherbime te tjera 2124001 te tjera mat. e sherbime speciale fat nr 33/108442491 dt 19.09.2018
Bashkia Kucove (0217) CITRUS Kuçove 28,500 2018-10-15 2018-10-19 82921240012018 Kancelari 2124001 materiale per funksionimin e pajisje te zyres fat nr 4656/66744656 dt 25.09.2018
Bashkia Kucove (0217) 4 S Kuçove 58,800 2018-10-15 2018-10-19 82721240012018 Shpenzime te tjera transporti 2124001 shpenzime transporti fat nr 437/58656437 dt 19.09.2018
Bashkia Kucove (0217) 4 S Kuçove 96,000 2018-10-15 2018-10-19 82121240012018 Shpenzime te tjera transporti 2124001 shpenzime transporti dhe pjese kembimi per sistemin e ujitje- kullim fat nr 437/58656437 dt 19.09.2018
Bashkia Kucove (0217) PIENVIS Kuçove 442,095 2018-10-15 2018-10-16 82821240012018 Sherbime te tjera 2124001 mirembajtje varreza publike fat nr 172/67244255 dt 30.09.2018 kontr dt 11.05.2016
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 759,780 2018-10-15 2018-10-16 83521240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese nd. ek. bashkia shtator 2018 vend. nr 1.1.9 dt 08.10.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 39,420 2018-10-15 2018-10-16 83321240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese nd. ek. gege/ kozare shtator 2018 vend. nr 1.1.9 dt 08.10.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 406,620 2018-10-15 2018-10-16 73121240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese nd. ek. lumas shtator 2018 vend. nr 1.1.9 dt 08.10.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 81,000 2018-10-15 2018-10-16 83221240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese nd. ek. kozare shtator 2018 vend. nr 1.1.9 dt 08.10.2018
Bashkia Kucove (0217) HYSEN QOJLE Kuçove 100,000 2018-10-15 2018-10-16 82121240012018 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara 2124001 shpenz. ekzekutim vend. gjyqi nr 138 dt 17.07.2018/26.07.2018 fat nr 49263721 dt 31.12.2017 per higjena shpk
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 177,020 2018-10-15 2018-10-16 83421240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese nd. ek. perondi shtator 2018 vend. nr 1.1.9 dt 08.10.2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 50,000 2018-10-11 2018-10-12 81921240012018 Te tjera transferta tek individet 2124001 listepagese shperblim per lindje Libonika Dodoveci si ndihme ekonomike bashkia kv VKB nr 77 dt 03.10.2018
Bashkia Kucove (0217) ALBTELEKOM SH.A. Kuçove 3,000 2018-10-10 2018-10-11 81521240012018 Sherbime telefonike 2124001 telefon pmnzh fat nr 726338984 dt 30.09.2018
Bashkia Kucove (0217) ALBTELEKOM SH.A. Kuçove 18,765 2018-10-10 2018-10-11 81621240012018 Sherbime telefonike 2124001 telefon fat nr 726329153/726338988/726338992/726338982/726323090/726342252 dt 30.09.2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 14,190 2018-10-09 2018-10-10 81421240012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese shperblim kryepleqte shtator 2018
Bashkia Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 16,109 2018-10-09 2018-10-10 80921240012018 Uje 2124001 uji fat nr 635910 dt 30.09.2018 kontr nr 32550002

Smiley face

usaid_desc