Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Kucove (0217) (more 3221 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 1,740,061,734.00 3,221 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 95,041 2018-12-13 2018-12-14 92621240012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2124001 listepagese pagat nentor 2018 bordi i kullimit
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 214,641 2018-12-13 2018-12-14 92421240012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2124001 listepagese pagat nentor 2018 gjendja civile
Bashkia Kucove (0217) DEGA RAJONALE ENTIT KOMB. BANESAVE BERAT Kuçove 209,125 2018-12-13 2018-12-14 72321240012018 Te tjera transferta tek individet 2124001 pagese per bonusin e strehimit shkrese Ninistria Financave nr 19665/2 dt 05.12.2018 dhe vkb nr 87 dt 24.10.2018 fatmir mehmetaj dhe myfarete agalliu
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 25,841 2018-12-13 2018-12-14 92521240012018 Paga baze 2124001 listepagese pagat nentor 2018 sherbimi pyjor
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 25,000 2018-12-06 2018-12-07 92121240012018 Grant per femije te lindur 2124001 listepagese shperblim lindje dhejtor 2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 255,000 2018-12-06 2018-12-07 92021240012018 Grant per femije te lindur 2124001 listepagese shperblim lindje dhejtor 2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 50,000 2018-12-06 2018-12-07 91921240012018 Grant per femije te lindur 2124001 listepagese shperblim lindje dhejtor 2018
Bashkia Kucove (0217) BESTA Kuçove 167,016 2018-12-05 2018-12-06 91621240012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2124001 rikonstruksion gjimnazi dif fat nr 104/46396154 dt 31.10.2018 kontr nr 3271 dt 28.09.2018
Bashkia Kucove (0217) HYSEN QOJLE Kuçove 170,771 2018-12-05 2018-12-06 91821240012018 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara 2124001 likujdim higjene vendim gjyqi nr 138/26.07.2018/17.07.2018
Bashkia Kucove (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 6,283 2018-12-05 2018-12-06 91521240012018 Elektricitet 2124001 energji fat nr289490928 dt 26.09.2018 kontr nr be1d020163086252
Bashkia Kucove (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 10,784 2018-12-05 2018-12-06 91721240012018 Elektricitet 2124001 energji fat nr 290296533 dt 26.10.2018 kontr nr be1d020163086252
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 27,048 2018-12-04 2018-12-05 90521240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese komp.energj, elektr.te nd.ek. lumas tetor 2018 vkb 92/23.11.2018 konf. prefk.nr2704/1 dt 27.11.2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 352,816 2018-12-04 2018-12-05 91321240012018 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta 2124001 listepagese pagat nentor 2018 pmnzh bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 6,259,871 2018-12-04 2018-12-05 90021240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepage paaftesia bashkia kv nentor 2018 vkb 89/23.11.2018 konf. prefk.nr2704/1 dt 27.11.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 3,864 2018-12-04 2018-12-05 91021240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese komp. energji elektrike kozare 2018 shkresa nr 92/23.11.2018 konf. prefk.nr2704/1 dt 27.11.2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 16,500 2018-12-04 2018-12-05 89921240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepage invalid pune bashkia kv nentor 2018 vkb 89/23.11.2018 konf. prefk.nr2704/1 dt 27.11.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 624,913 2018-12-04 2018-12-05 90821240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese paaftesia kozare nentor 2018 shkresa nr 89/23.11.2018 konf. prefk.nr2704/1 dt 27.11.2018
Bashkia Kucove (0217) ZYRA PERMBARIMORE BERAT Kuçove 3,000 2018-12-04 2018-12-05 91221240012018 Pagese paaftesie 2124001 pension ushqimor vita shkurti nentor 2018 shkresa nr 87/12.03.2018 konf. prefk.nr2704/1 dt 27.11.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 1,453,900 2018-12-04 2018-12-05 89821240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepage invalid pune bashkia kv nentor 2018 vkb 89/23.11.2018 konf. prefk.nr2704/1 dt 27.11.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 332,919 2018-12-04 2018-12-05 91421240012018 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta 2124001 listepagese pagat nentor 2018 pmnzh bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 74,700 2018-12-04 2018-12-05 90121240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepage nd.ek. 6% bashkia kv tetor 2018 vkb 90/23.11.2018 konf. prefk.nr2704/1 dt 27.11.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 50,400 2018-12-04 2018-12-05 90221240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepage nd.ek bashkia kv tetor 2018 vkb 91/23.11.2018 konf. prefk.nr2704/1 dt 27.11.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 3,229,035 2018-12-04 2018-12-05 89621240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepage paaftesia perondi kv nentor 2018 vkb 89/23.11.2018 konf. prefk.nr2704/1 dt 27.11.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 3,078,133 2018-12-04 2018-12-05 90421240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese paaftesia lumas nentor 2018 vkb 89/23.11.2018 konf. prefk.nr2704/1 dt 27.11.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 10,304 2018-12-04 2018-12-05 90921240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese komp. energji elektrike kozare 2018 shkresa nr 92/23.11.2018 konf. prefk.nr2704/1 dt 27.11.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 5,400 2018-12-04 2018-12-05 90621240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese nd.ek. lumas tetor 2018 vkb 91/23.11.2018 konf. prefk.nr2704/1 dt 27.11.2018
Bashkia Kucove (0217) ZYRA PERMBARIMORE BERAT Kuçove 1,000 2018-12-04 2018-12-05 91121240012018 Pagese paaftesie 2124001 pension ushqimor marsida kiptiu nentor 2018 shkresa nr 87/12.03.2018 konf. prefk.nr2704/1 dt 27.11.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 14,168 2018-12-04 2018-12-05 89721240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagekomp. energj. te nd. ek perondi kv tetor 2018 vkb 92/23.11.2018 konf. prefk.nr2704/1 dt 27.11.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 1,444,091 2018-12-04 2018-12-05 90721240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese paaftesia kozare nentor 2018 shkresa nr 89/23.11.2018 konf. prefk.nr2704/1 dt 27.11.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 75,992 2018-12-04 2018-12-05 90321240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagesekomp.energj elektr te nd.ek bashkia kv shtator 2018 vkb 90/32.11.2018 konf. prefk.nr2704/1 dt 27.11.2018

Smiley face

usaid_desc