Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Kucove (0217) (more 3221 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 1,740,061,734.00 3,221 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 62,008 2018-09-06 2018-09-07 71421240012018 Shpenzime kompensimi per shpronesim ne te kaluaren 2124001 listepagese per shpronesimin e realizimit te rik. rruges Naftetari e kristaq lacka Qemal stafa VKM Nr 456 dt 26.07.2018 perparim shkurti
Bashkia Kucove (0217) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Kuçove 15,506 2018-09-06 2018-09-07 71121240012018 Shpenzime te tjera transporti 2124001 shpenzime per taksa vjetore targa e mjetit AA765BV FAT NR 1800324321 dt 13.08.2018
Bashkia Kucove (0217) ALBANA ZOGANI Kuçove 50,000 2018-09-06 2018-09-07 71721240012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2124001 pagese vendimi gjyqesor per Mevlad Domi nr 498-86-2018-558 dt12.02.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 2,446,720 2018-08-27 2018-08-30 68521240012018 Shpenzime kompensimi per shpronesim ne te kaluaren 2124001 listepagese per shpronesimin e objektve per realizimin e rruges naftetari , kristaq lacka e qemal stafa vkm nr 456 dt 26.07.2018 Çelnik braho
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 2,171,103 2018-08-27 2018-08-30 68421240012018 Shpenzime kompensimi per shpronesim ne te kaluaren 2124001 listepagese per shpronesimin e objektve per realizimin e rruges naftetari , kristaq lacka e qemal stafa vkm nr 456 dt 26.07.2018
Bashkia Kucove (0217) "MOBITEL COMMUNICATION" Kuçove 40,200 2018-08-27 2018-08-29 70921240012018 Sherbime te tjera 2124001 sherbim interneti fat nr 168/58177685 dt 30.06.2018 kontr nr 855 dt 07.03.2018
Bashkia Kucove (0217) "MOBITEL COMMUNICATION" Kuçove 40,200 2018-08-27 2018-08-29 71021240012018 Sherbime te tjera 2124001 sherbim interneti fat nr 201/67095021 dt 31.07.2018 kontr nr 855 dt 07.03.2018
Bashkia Kucove (0217) ALI VESELI Kuçove 70,320 2018-08-27 2018-08-29 70521240012018 Pjese kembimi, goma dhe bateri 2124001 pjese kembimi karburant per sistemin e ujitjes dhe kullimit fat nr 47/57047947 dt 03.08.2018
Bashkia Kucove (0217) GAZYKA Kuçove 177,400 2018-08-27 2018-08-29 70621240012018 Karburant dhe vaj 2124001 karburant per sistemin e ujitjes dhe kullimit fat nr 452/56721452 dt 06.07.2018 kontr nr 1831/3 dt 25.05.2018
Bashkia Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 60,746 2018-08-27 2018-08-29 70721240012018 Te tjera transferime korrente 2124001 transferte ujsjellsit fat nr 21/50308228 dt 25.07.2018
Bashkia Kucove (0217) GAZYKA Kuçove 429,269 2018-08-27 2018-08-29 70821240012018 Karburant dhe vaj 2124001 karburant per sistemin e ujitjes dhe kullimit fat nr 425/56721425 dt 08.08.2018 kontr nr 1831/3 dt 25.05.2018
Bashkia Kucove (0217) INTERSIG VIENNA INSURANCE GROUP Kuçove 38,665 2018-08-28 2018-08-29 70421240012018 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 2124001 siguracion mjeti targa AA765 BV dhe AA083AT fat nr 34/40455120 dt 28.06.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 6,131,736 2018-08-27 2018-08-28 69021240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese paaftesia bashkia kv gusht 2018 vkb nr 62 dt 22.08.2018 konf. pref. nr 2255/1 dt 23.08.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 3,128,145 2018-08-27 2018-08-28 68621240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese paaftesia perondi gusht 2018 vkb nr 62 dt 22.08.2018 konf. pref. nr 2255/1 dt 23.08.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 9,000 2018-08-27 2018-08-28 69721240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese ndihme ekonomike rastet bashkia kv korrik 2018 vkb nr 63 dt 22.08.2018 konf. pref. nr 2255/1 dt 23.08.2018
Bashkia Kucove (0217) ZYRA PERMBARIMORE BERAT Kuçove 1,000 2018-08-27 2018-08-28 70221240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese pension ushqimor marsida kiptiu bashkia kv gusht 2018 vkb nr 87dt 12.03.2018
Bashkia Kucove (0217) ZYRA PERMBARIMORE BERAT Kuçove 3,000 2018-08-27 2018-08-28 70321240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese pension ushqimor vita shkurti bashkia kv gusht 2018 vkb nr 87dt 12.03.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 83,720 2018-08-27 2018-08-28 69321240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese ndihme ekonomike kompesime energji bashkia kv korrik 2018 vkb nr 65 dt 22.08.2018 konf. pref. nr 2255/1 dt 23.08.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 3,864 2018-08-27 2018-08-28 70121240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese kompesim energji gege/ bashkia kv gusht 2018 vkb nr 65 dt 22.08.2018 konf. pref. nr 2255/1 dt 23.08.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 1,399,500 2018-08-27 2018-08-28 68821240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese invalid pune bashkia kv gusht 2018 vkb nr 62 dt 22.08.2018 konf. pref. nr 2255/1 dt 23.08.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 126,900 2018-08-27 2018-08-28 69221240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese ndihme ekonomike rastet e bashkia kv korrik 2018 vkb nr 63 dt 22.08.2018 konf. pref. nr 2255/1 dt 23.08.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 615,718 2018-08-27 2018-08-28 69921240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese paaftesia gege/ bashkia kv gusht 2018 vkb nr 62 dt 22.08.2018 konf. pref. nr 2255/1 dt 23.08.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 14,168 2018-08-27 2018-08-28 70021240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese kompesim energji kozare/ bashkia kv gusht 2018 vkb nr 65 dt 22.08.2018 konf. pref. nr 2255/1 dt 23.08.2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 16,500 2018-08-27 2018-08-28 68921240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese invalid pune bashkia kv gusht 2018 vkb nr 62 dt 22.08.2018 konf. pref. nr 2255/1 dt 23.08.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 2,954,429 2018-08-27 2018-08-28 69521240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese paaftesia lumas/ bashkia kv korrik 2018 vkb nr 62dt 22.08.2018 konf. pref. nr 2255/1 dt 23.08.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 18,032 2018-08-27 2018-08-28 68721240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese kompesim energjie perondi korrik 2018 vkb nr 65 dt 22.08.2018 konf. pref. nr 2255/1 dt 23.08.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 64,440 2018-08-27 2018-08-28 69121240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese ndihme ekonomike bashkia kv korrik 2018 vkb nr 64 dt 22.08.2018 konf. pref. nr 2255/1 dt 23.08.2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 1,288 2018-08-27 2018-08-28 69421240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese ndihme ekonomike kompesime energji bashkia kv korrik 2018 vkb nr 65 dt 22.08.2018 konf. pref. nr 2255/1 dt 23.08.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 1,417,366 2018-08-27 2018-08-28 69821240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese paaftesia kozare/ bashkia kv gusht 2018 vkb nr 62 dt 22.08.2018 konf. pref. nr 2255/1 dt 23.08.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 29,624 2018-08-27 2018-08-28 69621240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese kompesim energjie lumas/ bashkia kv korrik 2018 vkb nr 65 dt 22.08.2018 konf. pref. nr 2255/1 dt 23.08.2018

Smiley face

usaid_desc