Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Kucove (0217) (more 3221 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 1,740,061,734.00 3,221 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Kucove (0217) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Kuçove 15,506 2018-08-23 2018-08-24 68321240012018 Shpenzime te tjera transporti 2124001 takse vjjetore e makines targa AA765BV fat nr 1800324321 dt 13.08.2018
Bashkia Kucove (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 10,063 2018-08-20 2018-08-22 67921240012018 Elektricitet 2124001 energji fat nr 287452273 dt 31.07.2018 kontr nr BE1D020163086252
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 700 2018-08-20 2018-08-22 68221240012018 Posta dhe sherbimi korrier 2124001 posta fat nr 561/61417536 dt 31.07.2018
Bashkia Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 2,611 2018-08-20 2018-08-22 68021240012018 Uje 2124001 uji fat nr 613701 kontr nr 12360435
Bashkia Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 1,152 2018-08-20 2018-08-22 68121240012018 Uje 2124001 uji fat nr 613700 kontr nr 12360434
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 13,965 2018-08-20 2018-08-22 68321240012018 Posta dhe sherbimi korrier 2124001 posta fat nr 126/58059597& 127/58059598 dt 31.07.2018
Bashkia Kucove (0217) BESTA Kuçove 9,516,962 2018-08-16 2018-08-22 67821240012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2124001 rikualifikimi urban lagja 11 janari kucove fat nr 85/25184485 dt 02.02.2018 kontr nr 2103 dt 23.06.2017
Bashkia Kucove (0217) HYSEN QOJLE Kuçove 1,721,899 2018-08-15 2018-08-20 67421240012018 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara 2124001 shpenzime per vend. gjyqs. nr 138 dt 26.07.2018 bashkia/higjena fat nr 29/ 49263715 dt.31.10.2017
Bashkia Kucove (0217) HYSEN QOJLE Kuçove 1,697,089 2018-08-16 2018-08-20 67521240012018 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara 2124001 shpenzime per vend. gjyqs. nr 138 dt 26.07.2018 bashkia/higjena fat nr 32/ 49263718 dt.30.11.2017
Bashkia Kucove (0217) HYSEN QOJLE Kuçove 344,298 2018-08-16 2018-08-20 67721240012018 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara 2124001 shpenzime per vend. gjyqs. nr 138 dt 26.07.2018 bashkia.nj.a kozare /higjena fat nr 40/ 49263726 dt.31.01.2018
Bashkia Kucove (0217) HIGJENA Kuçove 208,271 2018-08-15 2018-08-17 67621240012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 2124001 sit pastrimi higjena /bashkia fat nr 95/17798566 dt 30.06.2016 shtese kontr 2090 dt 28.06.2016 diferenca
Bashkia Kucove (0217) HIGJENA Kuçove 344,298 2018-08-15 2018-08-16 66721240012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 2124001 sit pastrimi higjena /kozare fat nr 37/49263723 dt 31.12.2017 kontr dt 01.03.2013
Bashkia Kucove (0217) HIGJENA Kuçove 591,840 2018-08-15 2018-08-16 67221240012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 2124001 situacion pastrimi nj. admin. perondi fat nr 36/49263722 dt 31.12.2017 kontr dt 15.04.2014
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 309,597 2018-08-15 2018-08-16 66821240012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese keshilltaret korrik 2018 bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) HYSEN QOJLE Kuçove 50,000 2018-08-15 2018-08-16 66321240012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2124001 likujdim vendim gjyqsor per page per Fation Plaku nr 1280(86-2018-1372) dt 28.03.2018 gjykata admn.e apeli vlore
Bashkia Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 240 2018-08-15 2018-08-16 65721240012018 Uje 2124001 uji fat nr 614911 kontr nr 32460001
Bashkia Kucove (0217) ALBTELEKOM SH.A. Kuçove 18,760 2018-08-15 2018-08-16 66521240012018 Sherbime telefonike 2124001 telefon fat nr 726016914/726017029/726017033/726016958/726011730/725996166 dt 31.07.2018
Bashkia Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 4,751 2018-08-15 2018-08-16 66021240012018 Uje 2124001 uji fat nr 614914 kontr nr 32460004
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 14,190 2018-08-15 2018-08-16 67021240012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese kryepleqte korrik 2018 bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 113,520 2018-08-15 2018-08-16 66921240012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese kryepleqte korrik 2018 bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 6,077 2018-08-15 2018-08-16 65821240012018 Uje 2124001 uji fat nr 613787 kontr nr 12360474
Bashkia Kucove (0217) ALBTELEKOM SH.A. Kuçove 3,000 2018-08-15 2018-08-16 66621240012018 Sherbime telefonike 2124001 telefon fat nr 726016909 dt 31.07.2018
Bashkia Kucove (0217) HIGJENA Kuçove 575,640 2018-08-15 2018-08-16 67121240012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 2124001 situacion pastrimi nj. admin. perondi fat nr 33/49263719 dt 30.11.2017 kontr dt 15.04.2014
Bashkia Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 2,328 2018-08-15 2018-08-16 66121240012018 Uje 2124001 uji fat nr 615282 kontr nr 32550002
Bashkia Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 13,373 2018-08-15 2018-08-16 65921240012018 Uje 2124001 uji fat nr 613698 kontr nr 12360432
Bashkia Kucove (0217) ALBANA ZOGANI Kuçove 50,000 2018-08-15 2018-08-16 66421240012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2124001 likujdim vendimi gjysoqr nr 498(86-2018-558) dt 12.02.2018 largim nga puna Mevlan Hamit Domi
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 137,280 2018-08-13 2018-08-14 64921240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese ndihma ekonomike Perondi korrik 2018 vendim 1.1.7.2018 dt 03.08.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 75,240 2018-08-13 2018-08-14 64721240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese ndihma ekonomike kozare korrik 2018 vendim 1.1.7.2018 dt 03.08.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 379,980 2018-08-13 2018-08-14 64621240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese ndihma ekonomike lumaskorrik 2018 vendim 1.1.7.2018 dt 03.08.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 80,750 2018-08-10 2018-08-14 64421240012018 Te tjera shperblime per personelin 2124001 listepagese shperblim dalje ne pension Sh. Nishani gusht 2018

Smiley face

usaid_desc