Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Kucove (0217) (more 3221 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 1,740,061,734.00 3,221 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Kucove (0217) ZYRA PERMBARIMORE BERAT Kuçove 1,000 2018-10-03 2018-10-04 79321240012018 Pagese paaftesie 2124001 pension ushqimor marsida kiptiu shtator 2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 5,981,914 2018-10-03 2018-10-04 78221240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese paaftesia bashkia kv shtator 2018 vkb nr 69 dt 24.09.2018 konf. pref. nr 2411/1 dt 26.09.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 9,000 2018-10-03 2018-10-04 78821240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese nd. ek. rastet e bashkise /lumas gusht 2018 vkb nr 71 dt 24.09.2018 konf. pref. nr 2411/1 dt 26.09.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 1,410,766 2018-10-03 2018-10-04 78921240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese paaftesia kozare shtator 2018 bashkia kv vkb nr 69 dt 24.09.2018 konf. pref. nr 2411/1 dt 26.09.2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 16,500 2018-10-03 2018-10-04 78121240012018 Pagese paaftesie 2124001 listepagese invalid pune/bashkia kv shtator 2018 vkb nr 69 dt 24.09.2018 konf. pref. nr 2411/1 dt 26.09.2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 355,540 2018-10-02 2018-10-03 77721240012018 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta 2124001 listepagese pagat gusht 2018 PMNZSH
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 332,262 2018-10-02 2018-10-03 77621240012018 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta 2124001 listepagese pagat gusht 2018 PMNZSH
Bashkia Kucove (0217) CITRUS Kuçove 16,680 2018-09-27 2018-09-28 76921240012018 Kancelari 2124001 materiale per funks. e pajisjev te zyres tonera
Bashkia Kucove (0217) Emiljano Isollari Kuçove 31,300 2018-09-27 2018-09-28 77421240012018 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2124001 materiale per kompjutera fat nr 34/10842488 dt 07.08.2018
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 19,836 2018-09-27 2018-09-28 76721240012018 Blerje dokumentacioni 2124001 blerje dokumentacioni flethyrje e mandat arketime fat nr 36/61812690 dt 20.07.2018
Bashkia Kucove (0217) Blerim Ajdinaj Kuçove 97,800 2018-09-27 2018-09-28 77021240012018 Shpenzime te tjera transporti 2124001 shpenzime per transport pajisje fat nr 149/52395899 dt 03.08.2018
Bashkia Kucove (0217) CITRUS Kuçove 107,797 2018-09-27 2018-09-28 76821240012018 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres 2124001 materiale per funks. e pajisjeve te zyres bojra printeri e fotokopje fat nr 8921/63458921 dt 20.07.2018
Bashkia Kucove (0217) AQIF MARRA Kuçove 42,000 2018-09-27 2018-09-28 77121240012018 Kancelari 2124001 materiale per funksionimin e pajisjeve te zyrave modem etj fat nr 43/61812697 dt 12.08.2018
Bashkia Kucove (0217) SHTYPSHKRONJA E LETRAVE ME VLERE Kuçove 144,000 2018-09-27 2018-09-28 77321240012018 Blerje dokumentacioni 2124001 blerje dokumentacioni bileta tregu fat nr 377/62526462 dt 27.08.2018
Bashkia Kucove (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 8,551 2018-09-27 2018-09-28 75521240012018 Elektricitet 2124001 energji fat nr 288536556 dt 29.08.2018 kontr nr be1d 020163086252
Bashkia Kucove (0217) Shpëtime Bendaj Kuçove 60,000 2018-09-27 2018-09-28 77221240012018 Kancelari 2124001 materiale per funksionimin e pajisjeve te zyrave modem etj fat nr 0782/53300782 dt 02.07.2018
Bashkia Kucove (0217) AVDULI Kuçove 3,651,032 2018-09-24 2018-09-26 76521240012018 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa rezidenciale 2124001 rik. godine e rip. mjeteve te renda kucove per banesa sociale fat nr 43/5330516 dt19.09.2018 kontr nr 1807 dt 23.05.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 4 2018-09-24 2018-09-25 76621240012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2124001 komision per kthim pagese dt 07.09.2018 llog.. mbyllur e perfituesit
Bashkia Kucove (0217) HYSEN QOJLE Kuçove 1,300,000 2018-09-21 2018-09-24 76521240012018 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara 2124001 likujdim vend. gjyqs. nr 138 dt 17.07.2018 /26.07.2018 per higjena shpk kv fat nr 35/49263721 dt 31.12.2017 sit. pastrimi bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 188,683 2018-09-20 2018-09-21 76221240012018 Shtese page per funksionin 2124001 listepagese pagat gusht 2018 perondi/ bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 1,099,362 2018-09-20 2018-09-21 76021240012018 Shtese page per funksionin 2124001 listepagese pagat gusht 2018 aparati bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 198,372 2018-09-20 2018-09-21 76321240012018 Paga baze 2124001 listepagese pagat gusht 2018 kozare/ bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 195,738 2018-09-20 2018-09-21 76121240012018 Shtese page per funksionin 2124001 listepagese pagat gusht 2018 lumas/ bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 3,029,495 2018-09-20 2018-09-21 75921240012018 Paga baze 2124001 listepagese pagat gusht 2018 aparati bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 309,597 2018-09-19 2018-09-20 75621240012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese keshilltaret gusht 2018 bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 14,190 2018-09-19 2018-09-20 75821240012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese kryepleqte gusht 2018 bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 113,520 2018-09-19 2018-09-20 75721240012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese kryepleqte gusht 2018 bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) HYSEN QOJLE Kuçove 26,400 2018-09-19 2018-09-20 75421240012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2124001 shpen vendim gjyqsor per page per Fation Plaku nr 1280(86-2018-1372) dt 28.03.2018 gjykata admn.e apeli vlore fat.65970712 dt.07.09.2018
Bashkia Kucove (0217) 3H Kuçove 126,705 2018-09-19 2018-09-20 75521240012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2124001 pagese vendim gjyqsor fatmir vila nr 8236/3626/1406 dhe 1509 dt 01.06.2016
Bashkia Kucove (0217) GAZYKA Kuçove 360,525 2018-09-13 2018-09-17 74321240012018 Karburant dhe vaj 2124001 karburant fat nr 463/56721463 dt 19.07.2018 kontr nr 1831/3 dt 25.05.2018

Smiley face

usaid_desc