Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Kucove (0217) (more 3221 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 1,740,061,734.00 3,221 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Kucove (0217) AVDULI Kuçove 8,525,427 2018-11-19 2018-11-20 89521240012018 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa rezidenciale 2124001rikonstruksion banesa sociale fat nr 68/53300531 dt 14.11.2018 kontr nr 1807 dt 23.05.2018
Bashkia Kucove (0217) BESTA Kuçove 13,727,228 2018-11-12 2018-11-13 89421240012018 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore 2124001 rikonstruksion shkolla 5 tetori gjimnazi kucove fat nr 104/46396154 dt 31.10.2018 kontr nr 3271 dt 28.09.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 195,738 2018-11-07 2018-11-12 88221240012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2124001 listepagese pagat tetor 2018 nj.adm. lumas
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 198,372 2018-11-07 2018-11-12 88321240012018 Shtese page per funksionin 2124001 listepagese pagat tetor 2018 nj.adm. kozare
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 1,225,236 2018-11-07 2018-11-08 88521240012018 Shtese page per funksionin 2124001 listepagese pagat tetor 2018 aparati bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 95,041 2018-11-07 2018-11-08 87721240012018 Paga baze 2124001 listepagese pagat tetor 2018 bordi i kullimit
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 214,641 2018-11-07 2018-11-08 87621240012018 Paga baze 2124001 listepagese pagat tetor 2018 gjendja civile
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 3,050,451 2018-11-07 2018-11-08 88421240012018 Paga baze 2124001 listepagese pagat tetor 2018 aparati bashkia kv
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 189,495 2018-11-07 2018-11-08 88121240012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2124001 listepagese pagat tetor 2018 nj.adm. perondi
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 52,070 2018-11-07 2018-11-08 87821240012018 Paga me kontrate per pune sezonale 2124001 listepagese pagat tetor 2018 bordi i kullimit
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 25,841 2018-11-07 2018-11-08 88021240012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2124001 listepagese pagat tetor 2018 sherbimi pyjor
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 299,610 2018-11-07 2018-11-08 88621240012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese shperblim keshilltaret tetor 2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 9,460 2018-11-07 2018-11-08 88821240012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese shperblim kryepleqte tetor 2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 108,790 2018-11-07 2018-11-08 88721240012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese shperblim kryepleqte tetor 2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 40,505 2018-11-07 2018-11-08 87921240012018 Paga me kontrate per pune sezonale 2124001 listepagese pagat tetor 2018 bordi i kullimit me kontrate
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 333,430 2018-11-05 2018-11-06 86921240012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2124001 listepagese pagat tetor 2018 pmnzh
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 352,996 2018-11-05 2018-11-06 87021240012018 Shtese page per gradat ushtarake 2124001 listepagese pagat tetor 2018 pmnzh
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 399,540 2018-11-05 2018-11-06 87121240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese nd. ek. lumas tetor 2018 vend. nr 1.1.10.2018 dt 31.10.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 71,160 2018-11-05 2018-11-06 87221240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese nd. ek. kozare tetor 2018 vend. nr 1.1.10.2018 dt 31.10.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 569,620 2018-11-05 2018-11-06 87521240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese nd. ek. bashkia tetor 2018 vend. nr 1.1.10.2018 dt 31.10.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 40,440 2018-11-05 2018-11-06 87321240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese nd. ek. kozare tetor 2018 vend. nr 1.1.10.2018 dt 31.10.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 156,360 2018-11-05 2018-11-06 87421240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese nd. ek. perondi tetor 2018 vend. nr 1.1.10.2018 dt 31.10.2018
Bashkia Kucove (0217) DENISA BESHAJ Kuçove 1,200 2018-10-24 2018-10-26 85721240012018 Materiale per funksionimin e pajisjeve speciale 2124001 pajisje per pmnzh fat nr 32/53468932 dt 12.10.2018
Bashkia Kucove (0217) DENISA BESHAJ Kuçove 241,200 2018-10-24 2018-10-26 85021240012018 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje per mbrojtjen ndaj zjarrit 2124001 pajisje per pmnzh fat nr 32/53468932 dt 12.10.2018
Bashkia Kucove (0217) GAZYKA Kuçove 378,726 2018-10-23 2018-10-24 84821240012018 Karburant dhe vaj 2124001 karburant zjarrfikse fat nr 254/65130254 dt 11.10.2018 kontr nr 1831/3 dt 25.05.2018
Bashkia Kucove (0217) ZDRAVO Kuçove 642,844 2018-10-22 2018-10-24 84021240012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2124001 rik. shehse e oborre sportive G>Karakashi e 28 Nentori dif. fat. nr 40/42360340 dt 16.10.2017 kontr nr 2565 dt 01.08.2017
Bashkia Kucove (0217) Emiljano Isollari Kuçove 20,000 2018-10-23 2018-10-24 85421240012018 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 2124001 servis printeri fat nr.35/10842489 dt 10.10.2018
Bashkia Kucove (0217) HYSEN QOJLE Kuçove 323,096 2018-10-23 2018-10-24 85121240012018 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara 2124001 shpenzime per vend. gjyq.Higjene Gjykat Administ.Vlore. nr 278 dt 30.11.2017
Bashkia Kucove (0217) GAZYKA Kuçove 583,000 2018-10-23 2018-10-24 84921240012018 Karburant dhe vaj 2124001 karburant aparati fat nr 224/65130224 dt 03.10.2018 kontr nr 1831/2 dt 25.05.2018
Bashkia Kucove (0217) Eurasia Kuçove 110,736 2018-10-23 2018-10-24 85621240012018 Kancelari 2124001 materiale zyre tonera fat nr.6705/66696705 dt 18.10.2018

Smiley face

usaid_desc