Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Kucove (0217) (more 3221 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 1,740,061,734.00 3,221 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 4,863 2018-12-18 2018-12-19 95521240012018 Uje 2124001 uji fat nr 202813125 dt 05.12.2018 kontr nr 32460004 ap
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 191,232 2018-12-18 2018-12-19 94321240012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2124001 listepagese pagat perondi nentor 2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 10,000 2018-12-18 2018-12-19 95921240012018 Grant per femije te lindur 2124001 listepagese shperblim lindje dhjetor 2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 100 2018-12-18 2018-12-19 96521240012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2124001 komision per kthim pagese te dt 12.12.2018 per shperblim lindje
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 195,738 2018-12-18 2018-12-19 94121240012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2124001 listepagese pagat lumas nentor 2018
Bashkia Kucove (0217) ALBTELEKOM SH.A. Kuçove 6,000 2018-12-18 2018-12-19 95721240012018 Sherbime telefonike 2124001 telefon fat nr 726655301 dt 30.11.2018 pmnzh
Bashkia Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 2,611 2018-12-18 2018-12-19 95021240012018 Uje 2124001 uji fat nr 202812837 dt 05.12.2018 kontr nr 12360435 pmnzh
Bashkia Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 12,924 2018-12-18 2018-12-19 95221240012018 Uje 2124001 uji fat nr 202815284 dt 05.12.2018 kontr nr 12360474 ap
Bashkia Kucove (0217) ALBTELEKOM SH.A. Kuçove 37,520 2018-12-18 2018-12-19 95621240012018 Sherbime telefonike 2124001 telefon fat nr 726655306/726655350/726648642/726655422/726638101/726655418/dt 30.11.2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kuçove 5,000 2018-12-18 2018-12-19 96021240012018 Grant per femije te lindur 2124001 listepagese shperblim lindje dhjetor 2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 198,372 2018-12-18 2018-12-19 94221240012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2124001 listepagese pagat kozare nentor 2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 14,190 2018-12-18 2018-12-19 96221240012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese shperblim kkryepleqte nentor 2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 3,038,277 2018-12-18 2018-12-19 94421240012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2124001 listepagese pagat aparati bashkia nentor 2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 299,610 2018-12-18 2018-12-19 96321240012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese shperblim keshilltaret nentor 2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 1,230,391 2018-12-18 2018-12-19 94521240012018 Paga baze 2124001 listepagese pagat aparati bashkia nentor 2018
Bashkia Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 5,530 2018-12-18 2018-12-19 94721240012018 Uje 2124001 uji fat nr 202784786 dt 05.11.2018 kontr nr 12360435 pmnzh
Bashkia Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 2,429 2018-12-18 2018-12-19 94921240012018 Uje 2124001 uji fat nr 202812836 dt 05.12.2018 kontr nr 12360434 pmnzh
Bashkia Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 11,207 2018-12-18 2018-12-19 95321240012018 Uje 2124001 uji fat nr 202813122 dt 05.12.2018 kontr nr 32460001 ap
Bashkia Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 9,862 2018-12-18 2018-12-19 95421240012018 Uje 2124001 uji fat nr 202822386 dt 05.12.2018 kontr nr 32550002 ap
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 160,000 2018-12-18 2018-12-19 95821240012018 Grant per femije te lindur 2124001 listepagese shperblim lindje dhjetor 2018
Bashkia Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 50,000 2018-12-18 2018-12-19 96421240012018 Grant per femije te lindur 2124001 listepagese shperblim lindje dhjetor 2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 122,980 2018-12-18 2018-12-19 96121240012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2124001 listepagese shperblim kkryepleqte nentor 2018
Bashkia Kucove (0217) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kuçove 10,650 2018-12-18 2018-12-19 94821240012018 Elektricitet 2124001 energji fat nr 290814159 dt 27.11.2018 kontr nr be1d020163086252 pmnzh
Bashkia Kucove (0217) UJESJELLESI SH.A. Kuçove 2,246 2018-12-18 2018-12-19 94621240012018 Uje 2124001 uji fat nr 202784785 dt 05.11.2018 kontr nr 12360434 pmnzh
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 576,800 2018-12-17 2018-12-18 94021240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese ndihme ek bashkia nentor 2018 vend nr 1.1.22.2018/09.12.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 38,580 2018-12-17 2018-12-18 93821240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese ndihme ek kozare/gege nentor 2018 vend nr 1.1.22.2018/09.12.2018
Bashkia Kucove (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 167,760 2018-12-17 2018-12-18 93921240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese ndihme ek perondi nentor 2018 vend nr 1.1.22.2018/09.12.2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 71,160 2018-12-17 2018-12-18 93721240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese ndihme ek. kozare vend 1.1.11.2018/09.12.2018 nentor 2018
Bashkia Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 423,040 2018-12-17 2018-12-18 93621240012018 Ndihme ekonomike 2124001 listepagese ndihme ek. lumas nentor 2018
Bashkia Kucove (0217) A - G - S - Konfeks Kuçove 144,000 2018-12-14 2018-12-17 93421240012018 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative 2124001 berje dyer garazhi pmnzh fat nr 61/67189269 dt 19.11.2018

Smiley face

usaid_desc