Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 18)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Anton MARTINI Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Arens ÇELA Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Behar DIBRA Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Besim HAJDARMATAJ Prokuror - Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë - Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Besnik MUÇI Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Blerim TOMINAJ Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Doloreza MUSABELLIU Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Edvin KONDILI Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Ened NAKUÇI Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Gentian TRENOVA Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Gentjan OSMANI Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Klodjan BRAHO Prokuror - Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë - Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Kostaq BELURI Prokuror - Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë - Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Kudusi SHAHU Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Manjola KAJANA Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Pranvera PUSTINA (HOXHA) Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Sonila MUHAMETAJ (DOMI) Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Vladimir MARA Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >