Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2011
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 426 000 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura nga paga si Infermiere pranë QSUT, 327 600 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
Others
1) Detyrime të papaguara në vlerën 2 451 737 lekë për një kredi bankare marrë më 29.08.2011 me principal 2 595 000 lekë dhe afat shlyerje 96 muaj.
2) Marrë certifikata e pronësisë së ap. banimit me sip. 78 m2 në Tiranë.
3) Overdraft bankar 200 000 lekë.
4) Shtuar në pronësi veturë tip Volkswagen, 2 000 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2011
expenseDesc

1) Detyrime të paguara në vlerën -315 000 lekë për një kredi bankare për blerje ap. banimi me sip. 78 m2, marrë më 30.10.2008 me principal 3 150 000 lekë dhe afat shlyerje 10 vjet.
2) Detyrime të paguara në vlerën -183 036 lekë për një kredi bankare marrë më 29.08.2011 me principal 2 595 000 lekë dhe afat shlyerje 96 muaj, nëpërmjet të cilës është shlyer total kredia e marrë për blerjen e ap. banimit.