Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 334 151 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura nga paga si Infermiere pranë QSUT, 404 448 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
OthersDetyrime të papaguara në vlerën 2 257 668 lekë për një kredi bankare marrë më 29.08.2011 me principal 2 595 000 lekë dhe afat shlyerje 96 muaj.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Detyrime të paguara në vlerën -286 186 lekë për një kredi bankare marrë më 29.08.2011 me principal 2 595 000 lekë dhe afat shlyerje 96 muaj.