Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2010
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 713 231 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura nga paga si Infermiere pranë QSUT, 324 000 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
OthersDetyrime të papaguara në vlerën 3 727 668 lekë për një kredi bankare për blerje ap. banimi me sip. 78 m2, marrë më 30.10.2008 me principal 3 150 000 lekë dhe afat shlyerje 10 vjet.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2010
expenseDesc
Detyrime të paguara në vlerën -532 524 lekë për një kredi bankare për blerje ap. banimi me sip. 78 m2, marrë më 30.10.2008 me principal 3 150 000 lekë dhe afat shlyerje 10 vjet.