Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2011
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 426 000 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura nga paga si Infermiere pranë QSUT, 327 600 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjera
1) Detyrime të papaguara në vlerën 2 451 737 lekë për një kredi bankare marrë më 29.08.2011 me principal 2 595 000 lekë dhe afat shlyerje 96 muaj.
2) Marrë certifikata e pronësisë së ap. banimit me sip. 78 m2 në Tiranë.
3) Overdraft bankar 200 000 lekë.
4) Shtuar në pronësi veturë tip Volkswagen, 2 000 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2011
expenseDesc

1) Detyrime të paguara në vlerën -315 000 lekë për një kredi bankare për blerje ap. banimi me sip. 78 m2, marrë më 30.10.2008 me principal 3 150 000 lekë dhe afat shlyerje 10 vjet.
2) Detyrime të paguara në vlerën -183 036 lekë për një kredi bankare marrë më 29.08.2011 me principal 2 595 000 lekë dhe afat shlyerje 96 muaj, nëpërmjet të cilës është shlyer total kredia e marrë për blerjen e ap. banimit.