Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2015
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si Drejtor Administrativ i Qendrës Ndërinstitucionale Operacionale Detare, Durrës, 15 600 000 lekë.
Incomes from BonusesTë ardhura nga vizitë studimore në Poloni dhe Itali, 1 950 euro.
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si mësuese, 600 000 lekë.
2) Bashkëshortja, të ardhura nga projekte të ndryshme, 100 000 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2015
expenseDesc
Bashkëshortja, shlyer në vitin 2015 -1 800 euro detyrim për kredi bankare marrë për studimet e vajzës në Hollandë me principal 13 650 euro. Detyrimi i mbetur më 31 dhjetor është 11 850 euro.