Money and Power


GENERAL DATA
INITIAL DECLARATION OF ASSETS

INCOMES AND COMMITMENTS IN PUBLIC / PRIVATE ACTIVITIES 2016
Category Description and source of income
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Tė ardhura nga paga si jurist /koordinator dhe qė prej 23.09.2016 si Drejtor i Drejtorisė sė Burimeve nė Kryeministri, 1 258 836 lekė.
2) Tė ardhura nga paga prej marsit 2015, si pedagog i jashtėm i universitetit "TBU", 88 470 lekė.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk ka
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja e llogarisė bankare nė njė bankė tė nivelit tė dytė, kursime nga puna nė kryeministri, 2 211 euro.
2) Gjendja e llogarisė bankare nė njė bankė tė nivelit tė dytė, kursime nga puna nė kryeministri, 7 100 dollarė.
3) Gjendja e llogarisė bankare nė njė bankė tė nivelit tė dytė, kursime nga paga si pedagog i jashtėm nė universitetet "Luarasi" dhe TBU, 382 000 lekė.


DECLARED EXPENSES 2016
Expense Description
Nuk ka