Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga, përfitimet e tjera financiare dhe bonuset si deputet, 2 630 666 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga pranë Institutit të Shëndetit Publik, 433 295 lekë.
2) Djali, të ardhura nga paga pranë IGJU, 314 942 lekë.
3) Vajza, të ardhura nga paga në Itali, 10 000 euro.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
Others
1) Gjendje llogari bankare më 31 dhjetor, 2 296 992 lekë, shtuar me 695 117 lekë.
2) Bashkëshortja, gjendje llogari bankare më 31 dhjetor, 11 342 lekë.
3) Djali, gjendje llogari bankare më 31 dhjetor, 9 101 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka