Transaksion Thesari

Institucione Buxhetore - Total: 1698

Institucion Buxhetor
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535)
Aparati Ministrise se Financave (3535)
Aparati Ministrise se Punes (3535)
Aparati Ministrise se Puneve te Jashtme (3535)
Aparati Ministrise se Shendetesise (3535)
Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535)
Aparati Projekte me miratim ne Sport (3535)
Aparati Projkte me miratim ne Trashegimi (3535)
Aparati prokurorise se pergjitheshme (3535)
Aparati Qendror i SHIKUT (3535)
Aparati Qendror INSTAT (3535)
Aparati Zyres Admin.Buxh.Gjyqesor (3535)
Apariti Projekte me miratim ne Art (3535)
Arkivi Qendror i Filmit (3535)
Arkivi Qendror teknik i ndertimit (3535)
ASHR Tirane (3535)
Autoriteti i Aviacionit Civil (3535)
Autoriteti i Komunikimeve Elektronike te Postave (3535)
Autoriteti i konkurrences (3535)
Autoriteti Kombetar i Certifikimit Elektronik (3535)
Autoriteti Kombetar i Ushqimit (AKU) (3535)
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535)
Avokati i popullit (3535)
Avokati i Prokurimeve (3535)
Avokati i Shtetit (3535)
Bashkia Bajram Curri (1836)
Bashkia Ballsh (0924)
Bashkia Belsh (0808)
Bashkia Berat (0202)
Bashkia Bilisht (1505)
Bashkia Bulqize (0603)
Bashkia Burrel (0625)
Bashkia Cerrik (0808)
Bashkia Corovode (0232)
Bashkia Delvine (3704)
Bashkia Divjake (0922)
Bashkia Durres (0707)
Bashkia Elbasan (0808)
Bashkia Erseke (1514)
Bashkia Fier (0909)
Bashkia Fushe Kruje (0716)
Bashkia Fushe-Arrez (3330)
Bashkia Gjirokaster (1111)
Bashkia Gramsh (0810)
Bashkia Himare (3737)
Bashkia Kamez (3535)
Bashkia Kavaja (3513)
Bashkia Kelcyre (1128)
Bashkia Konispol (3731)
Bashkia Koplik (3323)