Transaksion Thesari

Institucione Buxhetore - Total: 1698

Institucion Buxhetor
Drejtoria e SHIK Vlore (3737)
Drejtoria e SHISH Lushnje (0922)
Drejtoria Mbeshtetese e Arsimit Bashkia Korce (1515)
Drejtoria Metrologjise e Kalibrimit (3535)
Drejtoria Qendrore e Zyrave te Sherbimit Turistik (3535)
Drejtoria Qendrore Rezervave (3535)
Drejtoria Rajonale AKU Berat (0202)
Drejtoria Rajonale AKU Diber (0606)
Drejtoria Rajonale AKU Durres (0707)
Drejtoria Rajonale AKU Elbasan (0808)
Drejtoria Rajonale AKU Fier (0909)
Drejtoria Rajonale AKU Gjirokaster (1111)
Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515)
Drejtoria Rajonale AKU Kukes (1818)
Drejtoria Rajonale AKU Lezhe (2020)
Drejtoria Rajonale AKU Shkoder (3333)
Drejtoria Rajonale AKU Tirane (3535)
Drejtoria Rajonale AKU Vlore (3737)
Drejtoria Rajonale e Kufirit dhe Migracionit Diber (0606)
Drejtoria Rajonale e Kufirit dhe Migracionit Durres (0707)
Drejtoria Rajonale e Kufirit dhe Migracionit Gjirokaster (1111)
Drejtoria Rajonale e Kufirit dhe Migracionit Korce (1515)
Drejtoria Rajonale e Kufirit dhe Migracionit Kukes (1818)
Drejtoria Rajonale e Kufirit dhe Migracionit Shkoder (3333)
Drejtoria Rajonale e Kufirit dhe Migracionit Tirane (3535)
Drejtoria Rajonale e Kufirit dhe Migracionit Vlore (3737)
Drejtoria Rajonale e Monumenteve te Kultures Berat (0202)
Drejtoria Rajonale e Monumenteve te Kultures Diber (0606)
Drejtoria Rajonale e Monumenteve te Kultures Durres (0707)
Drejtoria Rajonale e Monumenteve te Kultures Gjirokaster (1111)
Drejtoria Rajonale e Monumenteve te Kultures Sarande (3731)
Drejtoria Rajonale e Monumenteve te Kultures Shkoder (3333)
Drejtoria Rajonale e Monumenteve te Kultures Tirane (3535)
Drejtoria Rajonale e Monumenteve Vlore (3737)
Drejtoria Rajonale e Qendres Levizese e Formimit Profesional Tirane (3535)
Drejtoria Rajonale E Shfrytezimit dhe Kontrollit te Mjeteve Te Transportit Rrugor (0202)
Drejtoria Rajonale E Shfrytezimit dhe Kontrollit te Mjeteve Te Transportit Rrugor (0606)
Drejtoria Rajonale E Shfrytezimit dhe Kontrollit te Mjeteve Te Transportit Rrugor (0707)
Drejtoria Rajonale E Shfrytezimit dhe Kontrollit te Mjeteve Te Transportit Rrugor (0808)
Drejtoria Rajonale E Shfrytezimit dhe Kontrollit te Mjeteve Te Transportit Rrugor (0821)
Drejtoria Rajonale E Shfrytezimit dhe Kontrollit te Mjeteve Te Transportit Rrugor (1111)
Drejtoria Rajonale E Shfrytezimit dhe Kontrollit te Mjeteve Te Transportit Rrugor (1128)
Drejtoria Rajonale E Shfrytezimit dhe Kontrollit te Mjeteve Te Transportit Rrugor (1134)
Drejtoria Rajonale E Shfrytezimit dhe Kontrollit te Mjeteve Te Transportit Rrugor (1505)
Drejtoria Rajonale E Shfrytezimit dhe Kontrollit te Mjeteve Te Transportit Rrugor (1515)
Drejtoria Rajonale E Shfrytezimit dhe Kontrollit te Mjeteve Te Transportit Rrugor (1818)
Drejtoria Rajonale E Shfrytezimit dhe Kontrollit te Mjeteve Te Transportit Rrugor (3323)
Drejtoria Rajonale E Shfrytezimit dhe Kontrollit te Mjeteve Te Transportit Rrugor (3330)
Drejtoria Rajonale E Shfrytezimit dhe Kontrollit te Mjeteve Te Transportit Rrugor (3704)
Drejtoria Rajonale E Shfrytezimit dhe Kontrollit te Mjeteve Te Transportit Rrugor (3731)