Transaksion Thesari

Institucione Buxhetore - Total: 1698

Institucion Buxhetor
Drejtoria e Bujqesise Gjirokaster (1111)
Drejtoria e Bujqesise Korce (1515)
Drejtoria e Bujqesise Kukes (1818)
Drejtoria e Bujqesise Lezhe (2020)
Drejtoria e Bujqesise Shkoder (3333)
Drejtoria e Bujqesise Tirane (3535)
Drejtoria e Bujqesise Vlore (3737)
Drejtoria e Cerdheve (3333)
Drejtoria e informacionit te Klasifikuar (3535)
Drejtoria E Konvikteve (3535)
Drejtoria e Mbikqyrjes se Sherbimit te Proves (3535)
Drejtoria e Patentave dhe Markave (3535)
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535)
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535)
Drejtoria e Pergjithshme Detare Durres (0707)
Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535)
Drejtoria e Pergjithshme e Hekurudhave Durres (0707)
Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535)
Drejtoria e Pergjithshme e Permbarimit (3535)
Drejtoria e Pergjithshme e Standartizimit (3535)
Drejtoria e Pergjithshme e Ujesjelles Kanalizimeve (3535)
Drejtoria e Perqasjes Juridike Nderkombetare (3535)
Drejtoria e Policise Rrugore (3535)
Drejtoria e Policise Tirane (3535)
Drejtoria e Pyjeve Berat (0202)
Drejtoria e Pyjeve Bulqize (0603)
Drejtoria e Pyjeve Delvine (3704)
Drejtoria e Pyjeve Devoll (1505)
Drejtoria e Pyjeve Diber (0606)
Drejtoria e Pyjeve Durres (0707)
Drejtoria e Pyjeve Elbasan (0808)
Drejtoria e Pyjeve Fier (0909)
Drejtoria e Pyjeve Gjirokaster (1111)
Drejtoria e Pyjeve Gramsh (0810)
Drejtoria e Pyjeve Has (1812)
Drejtoria e Pyjeve Kavaje (3513)
Drejtoria e Pyjeve Kolonje (1514)
Drejtoria e Pyjeve Korce (1515)
Drejtoria e Pyjeve Kruje (0716)
Drejtoria e Pyjeve Kucove (0217)
Drejtoria e Pyjeve Kukes (1818)
Drejtoria e Pyjeve Lac (2019)
Drejtoria e Pyjeve Lezhe (2020)
Drejtoria e Pyjeve Librazhd (0821)
Drejtoria e Pyjeve Lushnje (0922)
Drejtoria e Pyjeve Malesi e Madhe (3323)
Drejtoria e Pyjeve Mallakaster (0924)
Drejtoria e Pyjeve Mat (0625)
Drejtoria e Pyjeve Mirdite (2026)
Drejtoria e Pyjeve Peqin (0827)