Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2012
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga dhe shpërblime si Ministër i Brendshëm dhe si anëtar i KKT-së 1 117 298 lekë.
2) Të ardhura nga paga dhe shpërblime të tjera financiare si Deputet i Kuvendit të Shqipërisë 1 794 028 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura nga paga si pedagoge pranë Fakultetit të Shkencave të Natyrës 1 043 120 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëTë ardhura nga shitja e një apartamenti me sip. 83.7 m2, vlerë 180 000 euro, në Rr. "Andon Zako Çajupi", në qytetin e Tiranës.
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion-
Të tjera
1) Marrje kredie 5 000 000 lekë nga Enti Kombëtar i Banesave, me afat shlyerje 25 vjet.