Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2012
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga dhe shpërblime si Ministër i Brendshëm dhe si anëtar i KKT-së 1 117 298 lekë.
2) Të ardhura nga paga dhe shpërblime të tjera financiare si Deputet i Kuvendit të Shqipërisë 1 794 028 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura nga paga si pedagoge pranë Fakultetit të Shkencave të Natyrës 1 043 120 lekë.
Payments received for obligations from third partiesTë ardhura nga shitja e një apartamenti me sip. 83.7 m2, vlerë 180 000 euro, në Rr. "Andon Zako Çajupi", në qytetin e Tiranës.
Annual incomes as % of incomes from salary for this function-
Others
1) Marrje kredie 5 000 000 lekë nga Enti Kombëtar i Banesave, me afat shlyerje 25 vjet.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2012
expenseDesc

1) Blerje apartamenti me sip. 190 m2, vlerë 151 000 euro, Rr. "Sami Frashëri", Tiranë, nëpërmjet një kontrate shit-blerjeje dhe transferim kredie 5 000 000 lekë nga Enti Kombëtar i Banesave.
2) Detyrime të paguara në vlerën 198 000 lekë për kredinë e marrë nga Enti Kombëtar i Banesave në shumën 5 000 000 lekë për blerjen e apartamentit.