Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 36)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Afrim SHEHU Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Alket MERSINI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Alketa NUSHI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Alma FELAJ (KOLA) Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Altin BINAJ Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Anila BEBEÇI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Antoneta SEVDARI (BEJKO) Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Arben SHARRA Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Arben SMAÇI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Arian NDOJA Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Artan MADANI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Deniona KATRO Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Drini PALI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durres - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durres
Dritan GRIPSHI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Edmond KARIQI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durres
Edmond KOLOSHI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durres
Elena PELUSHI (BAKALLBASHI) Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Eloida GOXHI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Elvin GOKAJ Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Enkeleda OSMANI (XHENGO) Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Erind REOVICA Oficer i Policisë Gjyqsore Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Ferdinand ELEZI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Gezim VEIZI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durres
Ida AHMETLLI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Ilir TURJA Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Kujtim BASHAJ Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Marsida FRASHERI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
NDINI TAVANI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Oltiana GJONI (ÇIFLIKU) Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Rabiana HALILI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Sabri KASTRATI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Sokol NISHANI Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Sotir KLLAPI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Suela SALAVAÇI (MUÇMATA) Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Teuta RRUDHA Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Vladimir MARA Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >