Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura neto në vlerën 1 559 752 Lekë nga paga si anëtar i Gjykatës së Lartë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Djali, Z. Ervin Bici, të ardhura neto në vlerën 1 024 067 Lekë nga paga si specialist jurist.
2) Djali, Z. Ervin Bici, të ardhura neto në vlerën 256 624 Lekë nga shpërblimet si specialist jurist.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraShtuar llogaria rrjedhëse me burim të ardhura nga paga si anëtar i Gjykatës së Lartë për vitin 2017, shuma 1 560 590 Lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka