Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura neto në vlerën 1 559 752 Lekë nga paga si anëtar i Gjykatës së Lartë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Djali, Z. Ervin Bici, të ardhura neto në vlerën 1 024 067 Lekë nga paga si specialist jurist.
2) Djali, Z. Ervin Bici, të ardhura neto në vlerën 256 624 Lekë nga shpërblimet si specialist jurist.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersShtuar llogaria rrjedhëse me burim të ardhura nga paga si anëtar i Gjykatës së Lartë për vitin 2017, shuma 1 560 590 Lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka