Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura me vlerë 512 917 Lekë nga paga si Kryetar i Bashkisë Kavajë për periudhën Korrik-Dhjetor 2017.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura me vlerë 1 126 395,4 Lekë nga paga si mjeke në Spitalin Shefqet Ndroqi.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Kontratë kredie me principal 20 000 Euro me afat 15 vjeçar, interes 6 620 Euro dhe këst mujor 149 Euro marrë në datë 26.09.2008. Gjendja e detyrimit në 17.08.2017 ishte 9 493,6 Euro dhe detyrimi i mbetur në 24.01.2018 është 8 892,8 Euro, nuk specifikohet vlera e shlyer në total gjatë vitit 2017.
2) Apartament me sipërfaqe 72 m2 në Tiranë me vlerë 50 400 Euro, në bashkëpronësi me znj.Alma Teferici.
3) Makinë tip Volkswagen golf 4 viti 1998, me vlerë 2 500 Euro në pronësi të bashkëshortes, e pandryshuar nga deklarimi i fundit.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka