Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura me vlerë 512 917 Lekë nga paga si Kryetar i Bashkisë Kavajë për periudhën Korrik-Dhjetor 2017.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura me vlerë 1 126 395,4 Lekë nga paga si mjeke në Spitalin Shefqet Ndroqi.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Kontratë kredie me principal 20 000 Euro me afat 15 vjeçar, interes 6 620 Euro dhe këst mujor 149 Euro marrë në datë 26.09.2008. Gjendja e detyrimit në 17.08.2017 ishte 9 493,6 Euro dhe detyrimi i mbetur në 24.01.2018 është 8 892,8 Euro, nuk specifikohet vlera e shlyer në total gjatë vitit 2017.
2) Apartament me sipërfaqe 72 m2 në Tiranë me vlerë 50 400 Euro, në bashkëpronësi me znj.Alma Teferici.
3) Makinë tip Volkswagen golf 4 viti 1998, me vlerë 2 500 Euro në pronësi të bashkëshortes, e pandryshuar nga deklarimi i fundit.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka