Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga si jurist /koordinator dhe që prej 23.09.2016 si Drejtor i Drejtorisë së Burimeve në Kryeministri, 1 258 836 lekë.
2) Të ardhura nga paga prej marsit 2015, si pedagog i jashtëm i universitetit "TBU", 88 470 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareNuk ka
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, kursime nga puna në kryeministri, 2 211 euro.
2) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, kursime nga puna në kryeministri, 7 100 dollarë.
3) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, kursime nga paga si pedagog i jashtëm në universitetet "Luarasi" dhe TBU, 382 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka