Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga si jurist /koordinator dhe që prej 23.09.2016 si Drejtor i Drejtorisë së Burimeve në Kryeministri, 1 258 836 lekë.
2) Të ardhura nga paga prej marsit 2015, si pedagog i jashtëm i universitetit "TBU", 88 470 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk ka
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, kursime nga puna në kryeministri, 2 211 euro.
2) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, kursime nga puna në kryeministri, 7 100 dollarë.
3) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, kursime nga paga si pedagog i jashtëm në universitetet "Luarasi" dhe TBU, 382 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka