Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga në Policinë e Shtetit, për periudhën 01.01.2016 - 31.12.2016, 1 129 800 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeTë ardhura nga hoteli për vitin 2016, 40 000 euro.
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, znj. Alma Shimaj, të ardhura nga paga në Drejtorinë Rajonale Shëndetësore, Durrës për periudhën 01.01.2016 - 31.12.2016, 636 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Pronar i një automjeti tip 'Mercedez Benz', blerë në tetor 2016 me kursime familjare, nga biznesi 'Mektrin Motors', vlera 20 000 euro.
2) Të ardhura nga shitja e një apartamenti banimi në dhjetor 2016, me sip. 148 m2 në Shkozet Durrës, një personi fizik, vlera 4 000 000 lekë, të ardhura të cilat janë shpenzuar për rikonstruksionin e hotel-restorantit në Velipojë.
3) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, marrë në vitin 2016 në shumën 2 800 000 lekë, afat shlyerje 15 vjet, këst mujor të lëvizshëm. Shuma e shlyer, 860 000 lekë.
4) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, në shumën 1 500 000 lekë, marrë në tetor 2016, me afat shlyer,je 3 vjet me këst mujor të lëvizshëm, rreth 46 000 lekë në muaj. Shuma e shlyer, 92 000 lekë, detyrimi mbetur i pashlyer 1 409 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka