Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga në Policinë e Shtetit, për periudhën 01.01.2016 - 31.12.2016, 1 129 800 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipTë ardhura nga hoteli për vitin 2016, 40 000 euro.
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, znj. Alma Shimaj, të ardhura nga paga në Drejtorinë Rajonale Shëndetësore, Durrës për periudhën 01.01.2016 - 31.12.2016, 636 000 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Pronar i një automjeti tip 'Mercedez Benz', blerë në tetor 2016 me kursime familjare, nga biznesi 'Mektrin Motors', vlera 20 000 euro.
2) Të ardhura nga shitja e një apartamenti banimi në dhjetor 2016, me sip. 148 m2 në Shkozet Durrës, një personi fizik, vlera 4 000 000 lekë, të ardhura të cilat janë shpenzuar për rikonstruksionin e hotel-restorantit në Velipojë.
3) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, marrë në vitin 2016 në shumën 2 800 000 lekë, afat shlyerje 15 vjet, këst mujor të lëvizshëm. Shuma e shlyer, 860 000 lekë.
4) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, në shumën 1 500 000 lekë, marrë në tetor 2016, me afat shlyer,je 3 vjet me këst mujor të lëvizshëm, rreth 46 000 lekë në muaj. Shuma e shlyer, 92 000 lekë, detyrimi mbetur i pashlyer 1 409 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka