Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga si anëtar i Komisionit të Prokurimit Publik gjatë vitit 2016, 1 120 000 lekë.
2) Të ardhura nga dieta pune në SIGMA, qershor 2016, 145 euro.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareNuk ka
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendja e llogarisë së pagës në një bankë të nivelit të dytë, 0 lekë, nuk ka ndryshim.
2) Gjendja e shumës në cash nuk ka ndryshim.
3) Makinë Land Rover Discovery, këmbyer me automjetin Suzuki Wagon R.
4) Overdraft marrë në llogarinë e pagës në një bankë të nivelit të dytë, shuma e shlyer 78 150 lekë. Detyrimi i pashlyer 87 258 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka