Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga si anëtar i Komisionit të Prokurimit Publik gjatë vitit 2016, 1 120 000 lekë.
2) Të ardhura nga dieta pune në SIGMA, qershor 2016, 145 euro.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk ka
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja e llogarisë së pagës në një bankë të nivelit të dytë, 0 lekë, nuk ka ndryshim.
2) Gjendja e shumës në cash nuk ka ndryshim.
3) Makinë Land Rover Discovery, këmbyer me automjetin Suzuki Wagon R.
4) Overdraft marrë në llogarinë e pagës në një bankë të nivelit të dytë, shuma e shlyer 78 150 lekë. Detyrimi i pashlyer 87 258 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka