Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2015
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 314 184 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshorti, të ardhura nga paga dhe shpërblime, 654 396 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjera
1) Gjendje depozitë bankare për djalin, 446 575 lekë.
2) Gjendje depozitë bankare për vajzën, 450 222 lekë.
3) Detyrime të papaguara në vlerën 2 000 euro ndaj shoqërisë ndërtuese për blerje ap. banimi.
4) Shitur më 12.01.2015 veturë tip Mercedes Benz, 450 000 lekë.
5) Blerë më 09.02.2015 veturë tip Freelander 1 TD4, 1 750 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2015
expenseDesc
Nuk ka