Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2015
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 314 184 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshorti, të ardhura nga paga dhe shpërblime, 654 396 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
Others
1) Gjendje depozitë bankare për djalin, 446 575 lekë.
2) Gjendje depozitë bankare për vajzën, 450 222 lekë.
3) Detyrime të papaguara në vlerën 2 000 euro ndaj shoqërisë ndërtuese për blerje ap. banimi.
4) Shitur më 12.01.2015 veturë tip Mercedes Benz, 450 000 lekë.
5) Blerë më 09.02.2015 veturë tip Freelander 1 TD4, 1 750 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2015
expenseDesc
Nuk ka