Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2015
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 284 453 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura nga aktiviteti “Bar-kafe”, 2 600 000 lekë.
2) Bashkëshortja, të ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 435 200 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjera
1) Detyrime të papaguara në vlerën 4 098 979 lekë për kredi bankare me principal 5 000 000 lekë dhe afat shlyerje 15 vjet.
2) Blerë më 05.02.2014 veturë, 7 000 euro.
3) Shitur më 26.11.2015 veturë, 15 000 euro.
4) Blerë më 12.02.2015 veturë, 15 000 euro.
5) Blerë më 27.10.2015 veturë, 3 855 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2015
expenseDesc
Detyrime të paguara në vlerën -2 776 978 lekë për kredi bankare me principal 5 000 000 lekë dhe afat shlyerje 15 vjet.