Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2015
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 284 453 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura nga aktiviteti “Bar-kafe”, 2 600 000 lekë.
2) Bashkëshortja, të ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 435 200 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
Others
1) Detyrime të papaguara në vlerën 4 098 979 lekë për kredi bankare me principal 5 000 000 lekë dhe afat shlyerje 15 vjet.
2) Blerë më 05.02.2014 veturë, 7 000 euro.
3) Shitur më 26.11.2015 veturë, 15 000 euro.
4) Blerë më 12.02.2015 veturë, 15 000 euro.
5) Blerë më 27.10.2015 veturë, 3 855 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2015
expenseDesc
Detyrime të paguara në vlerën -2 776 978 lekë për kredi bankare me principal 5 000 000 lekë dhe afat shlyerje 15 vjet.