Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga vjetore dhe honorare, 802 814 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Djali Z. Eros Çaushi, të ardhura nga paga ( 1 janar 2016 - qershor 2016.), 150 000 lekë.
2) Vajza Znj. Fiona Çaushi, të ardhura nga paga (1 janar 2016 - 27 qershor 2016.), 190 000 lekë.
3) Bashkëshortja, Znj. Valbona Çaushi, të ardhura nga paga vjetore në RTSH, 259 896 lekë.
4) Vajza Znj. Fiona Çaushi, të ardhura nga paga vjetore në RTSH, 259 896 lekë.
5) Vajza Znj. Fiona Çaushi, të ardhura nga paga vjetore nga Digitalb, 228 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksionNuk ka
Të tjera
1) Gjendja e llogarisë së përbashkët bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar me 79 095 lekë.
2) Vajza Znj. Fiona Çaushi, kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë për blerje ap. me sip. 69 m2 në shumën 5 000 000 lekë me afat 25 vjet. Detyrimi i mbetur pashlyer, 3 780 262 lekë.
3) Djali Z. Eros Çaushi, kredi në një bankë të nivelit të dytë në shumën 500 000 lekë. Detyrimi i shlyer, 78 000 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer 272 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka