Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga vjetore dhe honorare, 802 814 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Djali Z. Eros Çaushi, të ardhura nga paga ( 1 janar 2016 - qershor 2016.), 150 000 lekë.
2) Vajza Znj. Fiona Çaushi, të ardhura nga paga (1 janar 2016 - 27 qershor 2016.), 190 000 lekë.
3) Bashkëshortja, Znj. Valbona Çaushi, të ardhura nga paga vjetore në RTSH, 259 896 lekë.
4) Vajza Znj. Fiona Çaushi, të ardhura nga paga vjetore në RTSH, 259 896 lekë.
5) Vajza Znj. Fiona Çaushi, të ardhura nga paga vjetore nga Digitalb, 228 000 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this functionNuk ka
Others
1) Gjendja e llogarisë së përbashkët bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar me 79 095 lekë.
2) Vajza Znj. Fiona Çaushi, kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë për blerje ap. me sip. 69 m2 në shumën 5 000 000 lekë me afat 25 vjet. Detyrimi i mbetur pashlyer, 3 780 262 lekë.
3) Djali Z. Eros Çaushi, kredi në një bankë të nivelit të dytë në shumën 500 000 lekë. Detyrimi i shlyer, 78 000 lekë, detyrimi i mbetur pashlyer 272 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka